Microsoft Edge otomatik oynatmaya savaş açıyor

Microsoft Edge otomatik oynatmaya savaş açıyor

ABONE OL
05 Nisan 2023, 16:46:23

Microsoft Edge, internet kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı otomatik oynatılan videoların engellenmesine yardımcı olacak bir özellik üzerinde çalışıyor. Edge kullanıcıları, otomatik video oynatmayı site bazlı veya etkileşime dayalı şekilde sınırlandırarak önleyebiliyor. Microsoft, bu özelliği test etmek için Edge’in Kanarya kanalında kullanıcılara sunmaya başladı. Kullanıcı talepleri dikkate alınarak geliştirilen özellik, yakın gelecekte tüm kullanıcılar tarafından erişilebilir hale gelecek.

Microsoft’un bu özelliğinde yer alan manuel aktivasyon işlemi, dağıtımın tamamlanmasını beklemek istemeyenler için alternatif bir seçenek sunuyor. Neowin sitesi, kullanıcıların “edge://flags/#edge-autoplay-user-setting-block-option” komutunu adres çubuğuna girerek bu özelliği kullanabilecekleri bilgisini paylaştı.

Microsoft Edge, otomatik oynatılan videoların engellenmesine ek olarak kripto para cüzdanı gibi başka yenilikler üzerinde de çalışıyor. Henüz şirket içinde test edilen kripto para cüzdanı, Edge kullanıcıları için önemli bir özellik olacak gibi görünüyor.

Microsoft Edge, internet kullanıcıları için güvenilir ve hızlı bir internet tarayıcısı olarak öne çıkıyor. Otomatik oynatılan videoların engellenmesi gibi kullanıcılar tarafından talep edilen özellikleri de içeren Edge, güncellemelerle birlikte daha da kullanışlı hale geliyor. Microsoft, Edge’in kullanımını artırmak için sürekli olarak yeni özellikler ekleyerek kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler