The Pirate Bay dizisinden yeni haber var

The Pirate Bay dizisinden yeni haber var

ABONE OL
06 Nisan 2023, 23:26:54

Torrent Sitelerinin Kralı The Pirate Bay’den Yeni Dizi!

Bir dönem dünya çapında popüler bir torrent sitesi olan The Pirate Bay, yeni bir diziyle karşımıza çıkıyor. Dizi hakkında ilk bilgiler 2021 yılında paylaşılmıştı ve çekimlerin sonbaharda başlaması planlanıyor.

The Pirate Bay’in yapımcılığını Midsommar (Ritüel) filmiyle tanınan B-Reel Films üstleniyor. Dağıtım hakları ise Dynamic Television tarafından alındı. Bu sayede dizi dünya genelinde farklı platformlarda izlenebilecek. İzleyicilerin The Pirate Bay gibi platformlara başvurmasına gerek kalmayacak.

Bu süreçte The Pirate Bay, yasadışı torrent siteleri arasında en popüler olanıydı. Yabancı dizileri veya filmleri izlemek isteyen pek çok kişi The Pirate Bay gibi sitelere başvuruyordu. Ancak içerik platformlarının yaygınlaşmasıyla birlikte bu dönem geride kaldı.

Dizi baş senaristi Piotr Marciniak’a göre “Klasik bir yükseliş ve düşüş hikayesi. Güneşe çok yakın uçmak hakkında bir trajedi. Ancak aynı zamanda nesil çatışmasını anlatan zamansız bir hikaye.” Dizinin konusu ise The Pirate Bay kurucuları Peter Sunde, Fredrik Neij ve Gottfrid Swartholm’un hayatına odaklanacak. Hollywood’un bir numaralı düşmanları haline gelen üçlü dünya genelinde derde girdi ve hapis cezasına çarptırıldı.

Dizinin yönetmeni Jens Sjögren, izleyicileri “Sürüş perspektifleri arasında savrulacağız. Bilgisayarlarla dolu bir bodrumdan Hollywood’un konferans salonlarına, Stockholm’deki devlet dairelerine, Vaşington’daki ofislere, Cenevre Gölü’nde finansör toplantılarına gideceğiz ve sonunda bodruma geri döneceğiz. Paranoya, mizah ve ölümcül derecede ciddi teknik, duygusal ve politik zorluklarla dolu tam gaz bir yolculuk.” şeklinde tarif ediyor.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz belli değil. MIPTV Media Market etkinliği başladığında, 17 Nisan’da Fransa’nın Cannes şehrinde daha fazla detay paylaşılacak.

The Pirate Bay dizisi, The Pirate Bay kurucularının hayatını konu alan bir yapım olarak çekiliyor. Dizin yayın tarihi henüz belli değil ancak dağıtım hakları Dynamic Television tarafından alındığı için tüm dünyada farklı platformlarda gösterilebileceği söyleniyor. Yönetmen Jens Sjögren, izleyicileri farklı yerlere götüreceklerini söylemiş ve “Paranoya, mizah ve ölümcül derecede ciddi teknik, duygusal ve politik zorluklarla dolu tam gaz bir yolculuk” olacağını belirtmiş. The Pirate Bay yasadışı torrent siteleri arasında en popüler olanıydı ancak içerik platformlarının yaygınlaşması nedeniyle artık bu sitelere başvurulmuyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler