Galaxy Tab S9 ve S9 Ultra için yeni sızıntı

Galaxy Tab S9 ve S9 Ultra için yeni sızıntı

ABONE OL
07 Nisan 2023, 13:39:44

Samsung, kullanıcıların karşısına çıkacak olan Galaxy Tab S9 serisi ile beklentileri yükseltmeye devam ediyor. En az üç cihazın yer alacağı bilinen bu seri, Tab S9, S9+ ve S9 Ultra adlarını taşıyacak. Tab S9 ve S9 Ultra modelleri hakkında daha fazla bilgiye, Geekbench veri tabanındaki kayıtlardan ulaşılabiliyor.

Tab S9’un kalbinde, Galaxy için optimize edilmiş Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi bulunuyor. Tabletin ana çekirdeği, 3.36 GHz Cortex-X3 işlemcinin üzerinde yer alıyor. Ayrıca, tabletin 8 GB RAM’e sahip olduğu da biliniyor. Tek çekirdekte 1929 ve çoklu çekirdekte 4735 puan alan Tab S9, Android 13 işletim sistemi ve One UI 5.1 kullanıcı arayüzü ile tamamlanacak.

Tab S9 Ultra ise test sonuçları ile oldukça etkileyici bir performans sergiliyor. Tek çekirdek puanı 2054, çoklu çekirdek puanı ise 5426 oluyor. Ayrıca, Tab S9 ile aynı işlemci ve RAM özellikleriyle gelecek olan Tab S9 Ultra, Android 13 ve One UI 5.1 yüklü olarak sunulacak.

Galaxy Tab S9 Ultra, selefine benzer bir tasarıma sahip olacak. 14.6 inç Super AMOLED ekranı, 45W şarj desteği ile birlikte 11200 mAh pil özellikleri ile geleceği biliniyor. Üstelik, IP68 dayanıklılık sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olacak.

Galaxy Tab S9 serisi, teknoloji severlerin çok yakında beğenisine sunulacak. Bu seri, Samsung’un yenilikçi tasarım ve teknolojik özellikleri ile üst sıralarda yer almayı hedefliyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler