Poco C51 tanıtıldı, işte özellikleri

Poco C51 tanıtıldı, işte özellikleri

ABONE OL
07 Nisan 2023, 15:41:25

Poco C51: Helio G36 İşlemci ve 5000 mAh Pil ile Yenilikçi Telefon!

Poco, uygun fiyatlı telefonlardan oluşan C serisinin en son modeli C51’i piyasaya sürdü. 6.52 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüklü LCD ekranı, MediaTek Helio G36 işlemcisi ve 5000 mAh kapasiteli pili ile dikkat çeken telefon, teknoloji tutkunları tarafından merakla bekleniyor.

C51, Helio G36 işlemciye 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca, microSD kart desteği sayesinde depolama alanı genişletilebiliyor. Telefon kutusundan Android 13 Go Edition ile çıkıyor ve optimize edilmiş sürümü sayesinde daha hızlı bir deneyim sunuyor.

Poco, C51’e 5000 mAh kapasiteli pil ekledi, böylece kullanıcılar daha uzun bir kullanım süresi elde edebiliyorlar. Pil, kutuda yer alan 10W şarj adaptörüyle doldurulabilir. Ayrıca, telefonun özellikleri arasında 5 megapiksel ön kamera, 8 megapiksel arka kamera ve VGA derinlik sensörü de yer alıyor.

Poco C51, Hindistan pazarında 8499 rupi (2000 TL) fiyat etiketiyle satışa sunulacak. İlk gün için ise telefonu 7799 rupi (1836 TL) fiyatla satın almak mümkündür. Güç Siyahı ve Asil Mavi renk seçenekleriyle sunulan C51, uygun fiyatı ve güçlü özellikleriyle teknoloji severlerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Poco C51 için gözler Flipkart’ta: C51, MediaTek Helio G36 işlemci, 5000 mAh pil ve HD+ çözünürlüklü 6.52 inç LCD ekranı gibi birçok özelliği bünyesinde barındırıyor. Güç Siyahı ve Asil Mavi renk seçenekleriyle sunulan C51, uygun fiyatı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çekiyor. Poco markası, hızlı teknolojik değişimlerin yaşandığı bir dönemde uygun fiyatlı ve özellik yönünden zengin telefonlar sunmaya devam ediyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler