Vivo T2, Geekbench üzerinde Snapdragon 695 ile göründü

Vivo T2, Geekbench üzerinde Snapdragon 695 ile göründü

ABONE OL
07 Nisan 2023, 21:41:06

Vivo T2 Hindistan’da Çıkacak: İşte Özellikleri

Dünya genelinde popüler olan Vivo, yeni cihazı T2 ile Hindistan’daki piyasaya girmeye hazırlanıyor. Geekbench 5 veritabanında V2240 model numarasına sahip bu telefonun T2 olduğuna inanılıyor. T2, “Holi” adlı bir yonga seti kodu kullanılarak daha düşük güçte gelecek.

Vivo T2’nin kullanacağı Qualcomm Snapdragon 695 ve Snapdragon 480 çipleri oldukça güçlü değil, ancak 695 çipi, A76 yerine daha yeni A78 çekirdekleri kullanmakta olduğu biliniyor. Böylece, T2, yüksek performansa sahip olacak.

T2’nin Geekbench sonuçları da oldukça iyi. Tek çekirdekli puana bakıldığında, bu Snapdragon 695 olup, bu çipe sahip telefonlar genellikle 600-700 puan elde etmektedir. 480’deki eski büyük CPU ise genellikle 500-600 aralığındadır. Hem Vivo T2 hem de T2x’in, 6 GB RAM ile donatılmış olduğunu biliyoruz. Başka yapılandırmaların da olabileceğini belirtmekte fayda var.

FHD+ AMOLED ekranları ve yüksek yenileme hızı ile Vivo T2 ve T2x, 1.300 nit tepe parlaklığı ve 360Hz dokunmatik örnekleme hızı sunuyor. Daha fazla detayın ise önümüzdeki günlerde belirlenmesi bekleniyor.

Vivo T2’nin diğer özellikleri de oldukça çekici. Ancak, tam özelliklerin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor. Vivo’nun T2, düşük güç tüketimi ve yüksek performansı ile ilgi çekeceğe benziyor. Bu nedenle, piyasaya çıktığında, tüketiciler tarafından ilgiyle takip edilecektir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler