Google Pixel 7a resmi fotoğraflarda görüldü

Google Pixel 7a resmi fotoğraflarda görüldü

ABONE OL
10 Nisan 2023, 09:06:27

Google Pixel 7a, Tanıtımı Yaklaşan Yeni Nesil Akıllı Telefon

Google Pixel 7a, teknoloji dünyasında heyecanla beklenen ve yakın zamanda tanıtımı gerçekleştirilecek yeni bir akıllı telefon. Henüz detayları tam olarak açıklanmasa da geleceği hakkında birkaç önemli ipucu veren görseller sızdırıldı.

Pixel 7a’nın önümüzdeki ay gerçekleştirilecek I/O 2023 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor. Bu haber, Google Pixel 7a’nın meraklı bekleyişinin başladığını duyuran ilk haberlerden biri oldu. Daha sonra sızan görseller, telefonun gerçekçi bir figürasyon sergilediğini gösterdi.

Telefonun görselleri, Pixel 6a’ya oldukça benziyor. Ekran çerçeveleri aynı olmasına rağmen arka paneldeki kamera çubuğu biraz aşağıya indirildi ve mat bir kaplamaya sahip olduğu görülüyor. Buradaki ana kamera sensörünün geliştirilmesi de kesin gözüyle bakılıyor.

Pixel 7a’nın renk seçenekleri arasına açık mavi de eklendi. Bu, şirketin Pixel Buds kablosuz kulaklık için de renk seçenekleri arasına maviyi ekleyeceğine dair söylentileri doğrular nitelikte. Diğer renk seçenekleri ise siyah ve beyaz olacak.

Telefonun teknik özellikleri hakkında pek bir bilgi yok. Ancak kablosuz şarj desteği ve yeni kameralarının olması bekleniyor. Ayrıca, Tensor G2 işlemciye de sahip olacağı düşünülüyor.

Google Pixel 7a’nın fiyatı henüz tam olarak açıklanmadı. Ancak Pixel serisinin genel fiyat aralığı göz önünde bulundurulduğunda bu telefonun da benzer bir aralıkta olacağı tahmin ediliyor. Her halükarda, Google Pixel 7a’nın teknoloji dünyasındaki merak uyandıran telefonlardan biri olduğunu söylemek mümkün.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler