ZTE AxonPad tabletin tanıtım tarihi belli oldu

ZTE AxonPad tabletin tanıtım tarihi belli oldu

ABONE OL
11 Nisan 2023, 07:24:42

ZTE, 12 Nisan’da Çin pazarında yeni bir tablet olan AxonPad’i tanıtacağını açıkladı. Tabletin özellikleri hakkında bu zamana kadar pek fazla bilgi paylaşılmamıştı. Ancak şirket, AxonPad’in tasarım ve renk seçeneklerini önceden yayınladı.

Tablet, materyalinin ana kısmının metal olduğu ve üzerinde anten çizgilerinin bulunduğu dikkat çekici bir tasarıma sahip. Ekran çerçevelerinin tüm kenarlarda aynı kalınlıktaki AxonPad, iki kamera ve dört hoparlöre sahip. Ayrıca tabletin şarjı için USB-C girişi kullanıyor.

Tabletin kutusundan çıkan MyOS kullanıcı arayüzü, 5G desteğine de sahip olacak. Ancak, yalnızca Wi-Fi desteği sunan bir versiyonun olup olmayacağı henüz belli değil.

ZTE tarafından paylaşılan görsellerde, ayrı satılacağı anlaşılan bir klavye ve kalem de dikkat çekiyor. Yeni tabletin özellikleri hakkında daha fazla ayrıntının, şirket tarafından yapılabilecek açıklamalarla ortaya çıkması bekleniyor.

ZTE AxonPad’in tanıtım tarihini öğrenmek için daha önce teknoblog.com’un haberini okumuştuk. Ancak, şimdi yeni ZTE AxonPad özellikleri hakkında daha uygun bir fikrimiz var ve şirket tarafından paylaşılan görsellere göre ardından tabletin tasarımı oldukça etkileyici görünüyor. AxonPad, özellikle 5G desteği ile müşterilerini cezbedecek gibi duruyor. Ayrıca, tabletin sadece Wi-Fi desteği sunan bir versiyonunun olup olmaması konusunda henüz net bir bilgi paylaşılmamıştır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler