OnePlus Pad tablet ön siparişe çıktı

OnePlus Pad tablet ön siparişe çıktı

ABONE OL
12 Nisan 2023, 05:40:52

OnePlus Pad Tabletine Ön Siparişle Sahip Olabilirsiniz

Şubat ayında duyurulan OnePlus Pad tabletin fiyatı konusunda bir açıklama yapılmamıştı. Ancak mart ayında şirket, ön sipariş döneminin özel fırsatlarla 10 Nisan’da başlayacağını açıklamıştı. Sonunda OnePlus, sözünde durarak ilk tabletini erken alıcılara özel fırsatlarla sunuyor.

25 Nisan günü Türkiye saatiyle 11.59’a kadar 99 avro depozito ödeyenler OnePlus’ın tabletine herkesten önce sahip olabilecekler. Ön sipariş verenler OnePlus SUPERVOOC 80W şarj adaptörünü ve bir aksesuarı ücretsiz olarak edinebilecekler. Seçenekler OnePlus Manyetik Klavye, OnePlus Stylo kalem veya OnePlus Folio Case kılıf.

Tabletin fiyatı için resmi açıklama 25 Nisan’da Türkiye saatiyle 12.00’da gelecek. Fiyat açıklamasının ardından depozito ödeyenlere paralarını geri alma veya siparişlerini tamamlama imkanı sunulacak. Tableti satın almaya karar verenlerin 28 Nisan 11.00’e kadar ödeme yapması gerekiyor.

OnePlus Pad Tablet Özellikleri

OnePlus’ın internet sitesine göre, şirketin ilk tableti sadece 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneğiyle gelecek. Tek renk seçeneği ise Halo Yeşili olacak.

OnePlus Pad ihtiyacı olan enerjiyi 67W hızlı şarj desteğine sahip 9510 mAh kapasiteli pilinden alacak. Bu pili boşken tamamen doldurmak için 60 dakikanın çok az üstünde bir süreye ihtiyaç duyulduğunun da altı çiziliyor. 2800 x 2000 piksel çözünürlüklü 11.61 inç 144 Hz LCD ekran, MediaTek Dimensity 9000 işlemci, 13 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, Android 13 ve OxygenOS 13.1 telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus Pad Tabletine Ön Sipariş Avantajları

OnePlus, ilk tabletini erken alıcılara özel avantajlarla sunuyor. 25 Nisan’a kadar 99 avro depozito ödeyenler, tabletlerine herkesten önce sahip olabilirler. Ayrıca, depozito ödeyenler, bir aksesuarı ücretsiz olarak edinebilirler. Daha da önemlisi, depozito ödeyenlere fiyat açıklandıktan sonra paralarını geri alma veya siparişlerini tamamlama imkanı sunulacak.

OnePlus Pad Tablet Özellikleri

OnePlus’ın ilk tableti, sadece 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı seçeneğiyle gelecek ve tek renk seçeneği Halo Yeşili olacak. 9510 mAh kapasiteli pili, 67W hızlı şarj desteğiyle birlikte çalışacak. Bu pilin boşken tamamen doldurmak için sadece 60 dakika gerektirdiği de belirtiliyor. Diğer özellikleri arasında 2800 x 2000 piksel çözünürlüklü 11.61 inç 144 Hz LCD ekran, MediaTek Dimensity 9000 işlemci, 13 megapiksel ana arka kamera, 8 megapiksel ön kamera, Android 13 ve OxygenOS 13.1 yer alıyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler