Half Life: Alyx başlıksız olarak da oynanabiliyor

Half Life: Alyx başlıksız olarak da oynanabiliyor

ABONE OL
12 Nisan 2023, 09:40:18

Half Life: Alyx No VR Modu ile Tamamen VR’sız Half Life: Alyx Keyfi

2020 yılında VR platformlara özel olarak çıkan Half Life: Alyx yapımı, sadece VR platformlarında oynanabildiği için bazı hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ancak Half Life: Alyx No VR adlı bir mod projesi sayesinde oyun VR başlıksız olarak da oynanabiliyor.

Yaklaşık iki yıldır geliştirilme aşamasında olan VR’sız Half Life: Alyx oynama projesinde sona gelindi. Half Life: Alyx No VR, küçük bir mod grubunca geliştirildi ve sonunda tamamen VR’sız bir biçimde oynanabiliyor. Ancak, bu modun bazı eksiklikleri de var. Oynanış biraz etkileniyor ve bazı başarımlar elde edilemiyor.

Half Life: Alyx için birçok VR’sız mod yer alsa da, Half Life: Alyx No VR mevcut olan en kolay uygulanabilir mod olarak öne çıkıyor. Herhangi bir VR cihazına ihtiyaç duymadan bu mod sayesinde oyunun keyfine varabilirsiniz.

Eğer siz de Half Life: Alyx No VR modunun heyecanını yaşamak istiyorsanız, modu indirip kurabilirsiniz. Modu yükledikten sonra oyuna giriş yaptığınızda VR gözlüğü seçeneğinde No VR seçeneğinin geldiğini göreceksiniz. Bu seçeneği seçerek, tamamen VR’sız bir şekilde Half Life: Alyx keyfini yaşayabilirsiniz.

Sonuç olarak, Half Life: Alyx No VR modu sayesinde oyun artık herkesin erişebileceği bir seviyeye geldi. VR cihazınız yoksa bile, Half Life: Alyx deneyimini yaşayabilirsiniz. Ancak, unutmayın ki, modun hala bazı eksikleri var ve oyunun orijinal hali kadar mükemmel olmayabilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler