Google istenmeyen aramaları çözüyor – teknotechnic

Google istenmeyen aramaları çözüyor – teknotechnic

ABONE OL
12 Nisan 2023, 23:52:26

Kullanıcıların İstenmeyen Aramalar Sorunu

İnternet çağında herkesin en çok kullandığı araçlardan biri olan arama motorları, hayatımızın vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Ancak kullanıcılar, özellikle son dönemlerde istenmeyen aramalarla sık sık karşı karşıya kalıyorlar. Bu durum, insanların hayatının bir parçası olan teknolojik cihazlardan, özellikle de akıllı telefonlardan gelen istenmeyen çağrılar ve spam mesajlar halinde de karşımıza çıkabiliyor.

Bu soruna yönelik olarak birçok önlem alınmaya çalışılıyor. Son olarak, Google yapay zeka teknolojisiyle istenmeyen aramaları engellemeye çalışıyor. Konuşmalı yapay zeka sistemi sayesinde tüm spam veya otomatik aramalar engellenebilecek.

Phone by Google uygulamasının grup ürün müdürü olan Jonathan Eccles, konu hakkında açıklamalarda bulundu. Eccles, özelliğin detayları hakkında pek fazla bilgi paylaşmasa da yapay zekanın, gelen çağrıları otomatik olarak yanıtlayabileceğini söyledi. Bu sayede kullanıcılar istenmeyen aramalardan uzak durabilecekler.

Google’ın büyük dil modeli LaMDA, çağrı engelleme hususunda da kullanılabilecek. Özelliğin bu yıl içinde çıkacağı belirtiliyor ve ilk olarak Pixel 8 serisiyle kullanılması bekleniyor.

Sonuç olarak, Google gibi büyük teknoloji şirketlerinin kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak ve daha güvenli hale getirmek için çalışmalarını sürdürmesi, teknolojinin geleceğine dair umutlarımızı canlı tutuyor. Teknolojinin hayatımızdaki önemi arttıkça, kullanıcıların da isteklerine yönelik olarak, daha güvenli ve kullanışlı hale getirilmesi gerekiyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler