WhatsApp Çalıştıramayacak Akıllı Telefonlar Paylaşıldı

WhatsApp Çalıştıramayacak Akıllı Telefonlar Paylaşıldı

ABONE OL
13 Nisan 2023, 14:05:59

WhatsApp Destekleyeceği Telefonlar ve Ne Zaman Sonlandırılacak?

WhatsApp, Meta şirketi bünyesinde yeni özelliklerle geliştirilmeye devam ediyor. Ancak, bazı eski cihazlarla uyumsuzluk göstererek, bu cihazlar için sunulan desteği sonlandırıyor. Sorun nedeniyle, 31 Aralık 2023’ten itibaren 50’den fazla cihaz WhatsApp’ı kullanamayacak.

WhatsApp Desteğini Kaybedecek Telefonlar

WhatsApp artık bazı eski cihazlarla uyumlu olmayacak. Bu nedenle, 31 Aralık 2023’ten itibaren WhatsApp, iPhone 5, iPhone 5c, Archos 53 Platinum, HTC Desire 500, Huawei Ascend D, Huawei Ascend D1, Huawei Ascend D2, Huawei Ascend G740, Huawei Ascend Mate, Huawei Ascend P1, Lenovo A820, Samsung Galaxy Ace 2, Samsung Galaxy Core, Samsung Galaxy S2, Samsung Galaxy S3 Mini, Samsung Galaxy Trend II, Samsung Galaxy Trend Lite ve Samsung Galaxy Xcover2 gibi cihazlarda çalışmayacak.

WhatsApp’a Erişimi Sonlandırılan Android Telefonlar

WhatsApp’ın eski sürümleri mi kullanıyorsunuz? Yakında bazı Android telefonlarda kullanılamayacak. Ayrıca, iki iPhone modelinden birinde (iOS 10 ve iOS 11) WhatsApp erişimi sonlandırılacak. Bu nedenle, kullanılan cihazın uygunluğunu kontrol etmek ve güncellenmesi gereken bir yazılım varsa telefona yüklenmesi gerekmektedir.

WhatsApp’ın Daha Yeni Sürümlerini Kullanın

Eski cihazlarınız WhatsApp’ı kullanamayacak olsa da, en yeni sürümlerini destekleyen akıllı telefonlarda WhatsApp kullanabilirsiniz. Ayrıca, WhatsApp’ın en son versiyonunu indirip kullanarak, en yeni özelliklerinden yararlanabilirsiniz.

Sonuç Olarak

WhatsApp her geçen gün yeni özelliklerini güncelleyerek, kullanıcı deneyimini iyileştirmeye çalışıyor. Ancak, WhatsApp’ın bazı eski cihazlarla uyumlu olmaması nedeniyle, mesajlaşma uygulaması bu cihazlardaki kullanıcıları bu tarihten itibaren desteklemeyecek. Bu nedenle, kullanılan cihazların uygunluğunu kontrol edin ve güncellemeleri yapın, böylece WhatsApp’ı sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebileceksiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler