Xiaomi 13 Ultra kamera özellikleri doğrulandı

Xiaomi 13 Ultra kamera özellikleri doğrulandı

ABONE OL
13 Nisan 2023, 16:12:46

Xiaomi 13 Ultra: Gelişmiş Kamera Özellikleri ile Karşınızda!

Xiaomi, yeni telefonu 13 Ultra ile gizlilik içinde bir süredir çalışıyor. Ancak sızıntılar sonucunda telefonun özellikleri gün yüzüne çıkmaya başladı. Xiaomi 13 Ultra’nın arkasındaki dört kameradan birinde Sony IMX969 sensörün kullanılacağı ortaya çıktı. Şirket, telefonun diğer kamera özelliklerini de resmi olarak açıkladı.

Xiaomi, Weibo’da yaptığı paylaşımda Xiaomi 12S Ultra’da da kullanılan 50 megapiksel Sony IMX969 sensöre eşlik edecek olan 50 megapiksel çözünürlüklü üç adet Sony IMX858 sensörün de 13 Ultra’da yer alacağını doğruladı. Kamerada gelişmiş gürültü azaltma özellikleri ve daha iyi HDR yetenekleri de bekleniyor. Sony IMX858, Honor Magic 5 Pro’da 0.5x telefoto lensle birlikte kullanılmıştı. 13 Ultra’da ise, Sony IMX858 ultra geniş açılı, 3x telefoto ve 5x telefoto kameralara yerleştirilmiş durumda.

Xiaomi 13 Ultra, selefi ile kıyaslandığında daha gelişmiş bir kamera donanımına sahip olacak. Ayrıca işlevsel açıdan da biraz daha “çok yönlü” hâle gelecek. Kamera modülünün tüm boyutlarını görmek için 18 Nisan’a kadar beklememiz gerekiyor.

Xiaomi 13 Ultra, kullanıcılar için muhteşem bir fotoğraf deneyimi sunacak. Kamera sensörlerindeki yenilikler, ultra geniş açılı ve telefoto kameralarına dahil edilerek daha iyi bir kullanım deneyimi için tasarlanmıştır. 13 Ultra, bu özellikleri sayesinde hem fotoğraf tutkunları hem de seyahat severler tarafından tercih edilecek bir telefon olacak.

Sonuç olarak, Xiaomi 13 Ultra, gelişmiş kamera özellikleri ile birlikte işlevsel açıdan da olumlu geri dönüşler almaya aday bir telefon görünümünde. Siz de bu özellikleri deneyimlemek için, çıkış tarihine kadar sabırlı olmanız gerekiyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler