Zenfone 10 telefonu Snapdragon 8 Gen 2 ile Geekbench’te görüldü

Zenfone 10 telefonu Snapdragon 8 Gen 2 ile Geekbench’te görüldü

ABONE OL
13 Nisan 2023, 22:12:31

Asus Zenfone 10 2022 yılının Temmuz ayında piyasaya sürülecek

Asus, son yıllarda telefon kategorisinde de başarılı çalışmalara imza atmaktadır. Bu kapsamda, 2022 yılının Temmuz ayında piyasaya sürülecek olan Asus Zenfone 10, teknoloji dünyasında merakla beklenmektedir.

Geekbench’in çevrimiçi veritabanında yer alan Asus Zenfone 10’un özellikleri, cihaza dair bilgi sahibi olmak isteyenlere önemli ipuçları sunuyor. Üst düzey bir ürün gamına sahip olan Zenfone serisinin halefi olarak tanıtılacak olan Zenfone 10, Qualcomm’un Snapdragon 8 Gen 2 yonga setiyle çalışacak ve 16 GB RAM seçeneğiyle birlikte gelecektir.

Android 13 işletim sistemiyle çalışacak olan telefonun prototipi, Geekbench testinde 2.008 tek çekirdek puanı ve 5.454 çok çekirdek puanı elde etmiştir. Ayrıca, daha önce sızan teknik özelliklere göre Zenfone 10, 120 Hz yenileme hızına sahip 6,3 inç AMOLED dokunmatik ekrana, 256/512 GB dahili depolamaya ve OIS’li 200 MP ana kameraya sahip olacak. IP68 toz ve su geçirmezlik derecesiyle birlikte geleceği de bilinen telefon, üç farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürülecektir.

Asus Zenfone 10, teknoloji tutkunlarının merakla beklediği önemli bir cihaz olup, kullanıcıların beklentilerini karşılayacağına inanılmaktadır. Telefonun piyasaya çıkmasının ardından, teknoloji severler ürün hakkında detaylı incelemeler yapıp, yorumlarını paylaşacaklardır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler