Bromelain Nedir? Bromelain Zayıflatır Mı?

Bromelain Nedir? Bromelain Zayıflatır Mı?

ABONE OL
21 Kasım 2022, 10:19:00

Piyasada İki Firmanın Ürünleri Öne Çıkmaktadır. Nutraxin Bromelain ve Solgar Bromelain .. Peki Ananstan Elde Edilen Bromelain Vücutta Ne İşe Yaramaktadır? Gelin Beraber Bakalım.

Bromelain piyasada 300 mg ve 500 mg olmak üzere takviye edici gıda olarak satılmaktadır. Bromelain ; insan vücudundaki leptin hormonunu koruyup gözeterek, bağışıklık sistemini güçlendirip zayıflamaya yardımcı olur. Leptin hormonu zayıflamak ile ilgili bir hormondur.

Bromelain Nedir?

Bromelain Nedir? Ananas meyvesinden elde dilen bromelain ; proteinlerin sindirilmesinde çok etkili bir enzimdir. Ötem atıcı ve zayıflatıcı özelliği vardır. Bol su ile takviye gıda olarak tüketilir.

Bromelain Zayıflatır Mı?

Bromelain kilo vermeye yardımcı bir takviye gıdadır. Ananastan yapıldığı için yüzde yüz doğaldır. Günde bir tablet bol su ile alınmalıdır.

Bromelain Ödem Attırır Mı?

Bromelain vücuttaki fazla ödemi atmakta yardımcı bir takviye gıdadır. Doğal yollar ile ödem atabilirsiniz.

Solgar Bromelain

 Solgar Bromelain 60 Tablet 500 Mg Fiyatı 101 Türk Lirasıdır. Eczanelerde satılmaktadır.

Nutraxin Bromelain

 Nutraxin Bromelain 60 Tablet 50 Mg 110 Türk Lirasıdır. Eczanelerde satılmaktadır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler