Roblox’tan “sınırlı sayıda” dijital ürünler

Roblox’tan “sınırlı sayıda” dijital ürünler

ABONE OL
16 Nisan 2023, 23:16:00

Roblox Avatarlarının Değeri Yükselmeye Devam Ediyor

Roblox, üreticilerin sınırlı sayıda dijital ürünler oluşturup satışa sunabileceğini açıklayarak tüm dünyada büyük bir heyecan yarattı. Bu sayede, üreticiler özel ve sınırlı sayıda dijital ürünler oluşturarak, Roblox avatarlarına benzersiz bir hava katmanın keyfini çıkarabilirler. Yapımcılar, Limiteds adını verdikleri bu sınırlı sayıda üretilen dijital Roblox ürünlerini üreterek piyasaya sürüyorlar ve kullanıcılar da bu ürünleri yeniden satabiliyorlar. Orijinal yapımcı ise her satıştan yüzde 10 pay alıyor.

Limiteds, kullanıcı tarafından yapılan sınırlı sayıdaki ürünlerdir ve yalnızca oyun içi Robux para birimiyle satın alınabilir. Yapımcıların Limiteds satmak için başvuruda bulunmaları gerekiyor ve sınırlı sayıda ürün sunmadan önce normal ürün ücretinden farklı hesaplanan bir ön ödeme yapmaları gerekiyor. Bu sayede yapımcıların piyasayı hızlı bir şekilde kar etmek amacıyla gereksiz ürünlerle doldurmaları önlenebiliyor.

Avatar Dükkânı’nda, programın duyurulmasından bu yana bazı yapımcıların Limiteds ürünlerini yayınladığı görülüyor. Limiteds ürünleri, yeniden satıcılar tarafından yüz binlerce hatta milyonlarca Robux karşılığında satışa sunulan pek çok ürün görmenizi sağlar.

Fortnite gibi diğer oyunlar da mağazalarına yalnızca sınırlı bir süre için mevcut olan yeni oyun içi kıyafetler ekleyerek benzer bir strateji izliyor. Ancak, Roblox’ta yapımcılar tarafından üretilen bu sınırlı sayıdaki dijital ürünlerin değeri her geçen gün artıyor. Bu da platformun gelirine katkı sağlıyor ve genç oyuncular için cazip bir seçenek oluyor. Bununla birlikte, ebeveynler aylık harcama limitleri belirlemediyse tehlikeli harcamalara yol açabilirler.

Sonuç olarak, Roblox platformu, sürekli olarak yenilikleri takip ederek kullanıcılar için daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Yapımcıların Limiteds adı altında ürettikleri dijital ürünler sayesinde Roblox avatarlarına benzersiz bir hava katılabiliyor ve bu da kullanıcı deneyimini daha da özel hale getiriyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler