Xbox sistem güncellemesi aramayı yeniliyor

Xbox sistem güncellemesi aramayı yeniliyor

ABONE OL
17 Nisan 2023, 05:19:32

Xbox’un en yeni sistem güncellemesi, Microsoft tarafından sunuldu. Güncelleme, konsolun arama deneyimini daha iyi hale getirmeyi hedefliyor. Şirket, arama sayfasını yenileyerek galeri tarzı sonuçlar sunuyor ve kullanıcılara daha şık bir görünüm sağlıyor. Kategorilerin filtrelenebilmesi ve navigasyon arayüzünün yenilenmesi, değişiklikler arasında yer alıyor. Güncelleme, sadece içerik aramanın ötesinde bir işlevi yerine getiriyor. Kullanıcılar artık Filmler ve TV sekmesinde YouTube videolarını arayabilecekler.

Yeni arama deneyimi, kontrol panelinin üstündeki arama butonuna veya oyun kumandasındaki Y tuşuna basarak erişilebilir hale geldi. Ayrıca, yeni güncelleme konsola yeni bir güç koruma modu getiriyor. Bu yeni mod, “karbon farkındalığı” özelliğiyle daha iyi entegre oluyor. Artık, kullanıcılar ayarlar menüsü üzerinden güç ayarlarını değiştirebilir ve aktif saatleri tercihlerine göre ayarlayabilirler. Konsolun en yoğun kullanıldığı saatlere göre belirlenmesi mantıklı olan aktif saatler, kullanıcıların oynama saatleriyle daha verimli hale getiriyor.

Örneğin; aktif saatlerin başlangıcı saat 10.00 olarak ayarlanırsa, Xbox otomatik olarak bu saatte açılıyor ve aktif saatler dışında konsol 10 ila 15 vat yerine 0.5 vat güç sarf ediyor. Yeni sistem güncellemesi, tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilir durumda. Yaptığımız araştırmalar, Xbox’u seven oyuncular için bu güncellemenin oldukça faydalı olduğunu gösteriyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler