HTC Wildfire E2 Play telefonunun duyurusu resmen yapıldı

HTC Wildfire E2 Play telefonunun duyurusu resmen yapıldı

ABONE OL
18 Nisan 2023, 01:31:16

HTC, Wildfire E2 Play’ı Duyurdu: İşte Özellikleri

Geçtiğimiz günlerde HTC, yeni bir akıllı telefon modeli olan Wildfire E3 Lite’ı duyurmuş ve telefon severlerle paylaşmıştı. Şimdiyse ürün gamına bir yenisini ekleyerek Wildfire E2 Play’ı duyurdu. Cihaz Afrika pazarı için piyasaya sürülecek olsa da fiyatlandırma ve bulunabilirlik hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

Wildfire E2 Play’nin Özellikleri

Wildfire E2 Play, 6.82 inç büyüklüğünde bir IPS LCD panel ekranla geliyor. Telefonun ekranı HD+ çözünürlük sunuyor. Arka kamera platformu 5 MP ultra geniş modül ve çift 2 MP sensörlerin yanı sıra 48 MP ana kameradan oluşuyor. Bu sayede makro çekimler ve derinlik verileri için de yeterli donanıma sahip. Cihazın ön kısmında ise 8 Megapiksellik bir selfie kamerası bulunuyor ve burada da su damlası çentik tasarımı kullanılmış.

Wildfire E2 Play’de 128 GB’a kadar genişletilebilir dahili depolama alanı bulunuyor. T606 yonga setiyle desteklenen cihazda 8 GB RAM yer alıyor. Sol tarafta bulunan kayan düğme, mümkün olan en düşük seviyeye indirerek uygulama ekranının görünürlüğünü azaltarak, gizliliği koruyor. Bu özellik meraklı seyircilerin telefon ekranındaki mesaj ve diğer bilgileri görmesini engellemek için kullanılabiliyor.

Cihazın 4600 mAh büyüklüğündeki bataryası, 10W hızlı şarj desteği sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, daha az sürede cihazlarını şarj edebilirler.

Sonuç

HTC, Wildfire E2 Play akıllı telefonuyla teknoloji sevenleri bir kez daha memnun etti. Yüksek özelliklere sahip telefonun fiyatlandırması ve bulunabilirliği hakkında henüz bir bilgi mevcut olmasa da, güçlü özellikleriyle dikkat çeken cihaz, kullanıcılara yüksek performans ve kaliteli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler