Volkswagen ID.7 resmen gözler önüne çıktı

Volkswagen ID.7 resmen gözler önüne çıktı

ABONE OL
18 Nisan 2023, 13:45:31

Yeni nesil otomobiller arasında yerini alan Volkswagen, son modeli ID.7 ile göz dolduruyor. Dünyanın en çok satan elektrikli otomobillerinden biri olan Tesla Model 3 ile yarışacak olan ID.7, sedan otomobilleri hayata döndürmeyi hedefleyen bir araç. Volkswagen, otomobil için ilk paylaşımı CES 2023’te yapmış ve sonunda resmi duyurusu Çin’de düzenlenen Şanghay Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirmişti.

ID.7’nin özellikleri henüz tam olarak açıklanmasa da, bu yılın sonbaharında Avrupa ve Çin’de yollara çıkması planlanıyor. Kuzey Amerika’da ise satışlar 2024’te başlayacak. Otomobil, sedan otomobillerine özgü geniş bir iç hacme sahip ve tam dolu bataryayla hatırı sayılır bir mesafe katetmeyi vadediyor. 86 kWh kapasiteli bataryaya sahip versiyonu, WLTP standardına göre yaklaşık 700 kilometre gitmeyi mümkün kılıyor. 77 kWh kapasiteli versiyonda ise bu mesafe 615 kilometreye düşüyor.

Volkswagen ID.7’nin şarj konusunda birçok diğer elektrikli otomobili geride bıraktığı biliniyor. 125 kW olan hızlı şarj kapasitesi, ID.7’de 175 kW’a çıkıyor. Standart modelden daha ileri bir tarihte satışa sunulacak olan ID.7 Pro S’te ise 200 kW şarj hızını görmek mümkün olacak. ID.7’nin güçlü elektrikli motoru ise 282 hp’lik bir performansa ulaşmayı sağlayacak.

Volkswagen ID.7

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler