Monster Hunter Now AR oyunu duyuruldu

Monster Hunter Now AR oyunu duyuruldu

ABONE OL
18 Nisan 2023, 19:48:49

Niantic, Pokemon Go’nun ardından Capcom’un Monster Hunter serisini de artırılmış gerçeklikle bir araya getiriyor. iOS ve Android cihazlarda oynanabilecek olan Monster Hunter Now adlı oyun, oyunculara gerçek dünya ile bağlantılı bir rol yapma oyunu (RPG) deneyimi sunuyor. Oyuncular, telefonlarıyla etrafta dolaşarak savaşacakları yaratıkları aramaya çalışacak. Materyal toplayarak silah ve zırhlar yapabilecekler ve hem arkadaşlarıyla hem de tanımadıkları diğer oyuncularla birleşerek oyunu oynayacaklar.

Oyuncular, Monster Hunter Now’da Pokémon Go’ya kıyasla daha kolay savaşlarla karşılaşacaklar. Telefonların ekranına dokunarak veya kaydırarak savaşabilecekler. Telefonlarını tek elle dikey şekilde veya çift elle yatay şekilde tutarak savaşmak da mümkün olacak.

Monster Hunter serisi uzun süren savaşlarıyla bilinse de, Monster Hunter Now’da savaş süresi 75 saniyeyi geçmeyecek. Niantic’in Tokyo stüdyosunda görev yapan kıdemli yapımcı Sakae Osumi, oyunun eğlenceli savaşlarını daha kısa bir zaman aralığına sığdırmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Oyun ücretsiz oynanabilecek olsa da, oyun içi satın alma ögeleri barındıracak. Oyunun kapalı beta sürümü için ise Niantic şu sıralarda kayıt topluyor. Kapalı beta testinin 25 Nisan’da başlayacak olması planlanıyor. Eğer test süreci başarılı geçerse, oyunun eylül ayında tüm kullanıcılarla buluşması bekleniyor.

Monster Hunter Now, Capcom’un Monster Hunter serisine olan ilginin artmasına yol açacak gibi görünüyor. İlgi duyan Monster Hunter hayranları ve mobil oyun meraklıları, oyuncular arasında yerlerini almak için heyecanla bekliyorlar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler