WB yeni Harry Potter oyununun duyurusunu yaptı

WB yeni Harry Potter oyununun duyurusunu yaptı

ABONE OL
18 Nisan 2023, 23:46:14

Son zamanlarda büyücülük temalı video oyunları yükselişte ve Hogwarts Legacy’den sonra şimdi de Harry Potter geliyor. WB tarafından yapılan duyuruyla, yeni bir Harry Potter video oyununun geliştirilmekte olduğu açıklandı. Yapımın adı Harry Potter: Quidditch Champions ve popüler kurgusal spor olan Quidditch’e dayalı, çok oyunculu rekabetçi bir oyun olarak karşımıza çıkacak.

Oyunun resmi internet sitesinde sadece oyun testçisi olmak için bir kayıt portalı yer alıyor ve oyunun hızlı tempoya sahip bir tarza sahip olacağı, aynı zamanda çok oyunculu mod destekli olarak geleceği tespit edildi. Ancak, isterseniz oyunu tek başınıza da oynayabileceksiniz.

Harry Potter: Quidditch Champions yapımının yayıncısı Portkey Games, oyunun geliştirilme aşaması ise Unbroken Studios’a verildi. Stüdyo birkaç yıldır oyun üzerinde çalışmalar yapıyor ve aynı zamanda 2024’e ertelenmiş olan Suicide Squad: Kill the Justice League üzerinde de çalışıyorlar.

Harry Potter hayranları için büyük bir beklenti yaratan bu oyunla ne gibi maceralar bekleyeceğimiz ise merak konusu. Harry Potter: Quidditch Champions hakkında yeni bilgiler geldikçe sizi bu konuda bilgilendirerek güncel kalacağız.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler