Galaxy A54 inceleme, yorumlar, video

Galaxy A54 inceleme, yorumlar, video

ABONE OL
18 Nisan 2023, 23:51:18

Samsung Galaxy A serisi, Samsung’un en popüler akıllı telefon serilerinden biridir. Her yıl farklı fiyat noktalarında sunulan bu seri, müşterilere çeşitli seçenekler sunar. Galaxy A54, Samsung’un 2023 model Galaxy A serisi telefonları içinde lokomotif ürün olarak karşımıza çıkıyor. Bu Android telefon modeli, Samsung’un Galaxy S23 serisinden aldığı çeşitli unsurlarla birlikte daha üst sınıf bir telefon havası yaratıyor.

Galaxy A54, şık ve sade bir tasarıma sahip. Arka kamera modül tasarımı, Galaxy S23 ve S23 Plus’takine benzerlik gösterir. A54, polikarbon yapıda olmasına rağmen metal görünümü başarılı bir şekilde verilerek elinize aldığınızda daha premium bir hava yaratır. Ayrıca, suya ve toza dayanıklı özellikleri sayesinde yazın havuz veya deniz kenarında rahatlıkla kullanılabilir.

Telefonun ön yüzünde ve arkasında Corning Gorilla Glass 5 cam kullanılırken, kenarları polikarbon yapıda tasarlanmıştır. A54, limon yeşili, beyaz ve grafit gibi üç farklı renk seçeneği sunar. Bu renk seçenekleri arasında özellikle gençlerin ilgisini çekecek olan limon yeşili oldukça hoş görünür.

A54’ün ekranı 6.5 inç boyutunda ve 1080p çözünürlükte Super AMO

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler