Oppo Find N2 Flip kapak ekranı için güncelleme

Oppo Find N2 Flip kapak ekranı için güncelleme

ABONE OL
19 Nisan 2023, 03:56:20

Oppo Find N2 Flip için Yeni Kapak Ekranı Güncellemesi Yayınlandı

Oppo, katlanabilir ekranlı Find N2 Flip modeli için yeni güncelleme dağıtımına başladı. Dört yıl boyunca güncelleme desteği verileceği açıklanan Oppo Find N2 Flip modeli, kullanıcılarını sevindirecek yeniliklerle dolu.

Dağıtıma çıkan güncellemenin odak noktası, kapak ekranı özellikleri ile ilgili. Artık Spotify widget’ı, kapak ekranında destekleniyor ve böylece kullanıcılar müziklerini direkt kontrol edebiliyorlar. Kapak fotoğrafları da görüntülenerek, kullanıcılar müzik kütüphanelerine ekleyebiliyorlar.

Ayrıca, sesli şekilde mesaj yazdırma özelliği, WhatsApp, Facebook Messenger, Google Mesajlar, Telegram ve LINE uygulamalarıyla uyumlu. Bu özellik sayesinde, mesajlar kapak ekranı üzerinden sesli yanıtla cevaplandırılabiliyor.

Güncelleme henüz tüm Oppo Find N2 Flip kullanıcılarına ulaşmamış olsa da, şirketten alınan bilgiye göre bir iki gün içinde tüm kullanıcılar için güncelleme erişilebilir hale gelecek.

Oppo Find N2 Flip sahiplerinin bu yeniliklerden faydalanmak için sabırsızlanması eskiyecek gibi değil. Güncelleme, Oppo Find N2 Flip kullanıcılarını daha da keyifli bir kullanım deneyimi sunmak için tasarlanmış.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler