Instagram profilleri için yeni özellik

Instagram profilleri için yeni özellik

ABONE OL
19 Nisan 2023, 10:00:27

Instagram, kullanıcılarının profillerine birden fazla web sayfası bağlantısı eklemesine izin vererek uzun süren direnişinden vazgeçti. Meta CEO’su Mark Zuckerberg, platformdaki kanalı üzerinden yaptığı açıklamada, bu özelliğin en çok talep edilen özelliklerden birisi olduğunu belirtti.

Kullanıcılar, profillerindeki “Profili Düzenle” yazısına dokunarak bio’larına internet sitesi bağlantısı ekleyebilirler. Sosyal ağ, kullanıcılarını profillerine birden fazla bağlantı ekleme konusunda teşvik etmektedir. Meta’nın tasarladığı arayüz bağlantıları şık olmayan, ancak işlevsel bir şekilde gösteriyor. Profile birden fazla bağlantı eklenmesi durumunda ilk sıradaki bağlantı gösteriliyor ve profilde başka kaç bağlantı olduğu açık şekilde belirtiliyor. Profile gelenler “web sayfası ve 1 diğer” şeklinde bir bilgiyle karşılaşıyor. Bu bilginin üstüne dokunulduğunda ise “Bağlantılar” penceresi açılıyor ve burada profile eklenen diğer web sayfası bağlantılarını görmek mümkün oluyor.

Bu özellik sayesinde kullanıcılar, farklı sosyal ağlardaki profillerinin reklamlarını Instagram’da daha kolay şekilde yapabilecektir. Şimdiye kadar, Instagram kullanıcıları profillerine birden fazla web sayfası bağlantısı eklemek için Linktree gibi alternatif çözümlere yönelmek zorunda kalıyordu. Ancak, sosyal ağ son güncellemesiyle birlikte bu ihtiyacı ortadan kaldırmıştır.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler