Meta Horizon Worlds 13-17 yaş grubuna açılıyor

Meta Horizon Worlds 13-17 yaş grubuna açılıyor

ABONE OL
19 Nisan 2023, 14:02:42

Meta Sosyal Sanal Gerçeklik Platformu Horizon Worlds, ABD ve Kanada’da 13-17 yaş aralığındaki gençler için açılıyor. Şirket, Horizon Worlds’ün geniş kitlelere daha fazla ulaşması ve kullanıcılarını korumakta zorlanan platformun daha güvenli bir deneyim sunmak için ekstra özellikler sağlayacağına dair açıklama yaptı. Genç profilleri otomatik olarak kilitlenecek ve genç kullanıcılar ‘Tanıyor olabileceğiniz kişiler’ sekmesinde yer almayacak. Ayrıca, Horizon Worlds’ün ‘Ses Modu’ özelliği genç kullanıcılar için otomatik olarak aktif hâle getirilecek. Meta, Horizon Worlds’ün sanal gerçeklikteki ebeveyn süpervizyon araçlarını yeni açacağı bölüme de uygulayacak.

Meta Horizon Worlds açılış kararı, ABD Kongresi’nin tepkisine neden oldu. Şubat ayında yapılacak olan açılış için Demokrat ve Cumhuriyetçi Parti üyesi senatörler, Mark Zuckerberg’e bir mektup yazarak bu karardan vazgeçmesi için çağrıda bulundu. Ancak, Meta bu itirazlara rağmen açılışı gerçekleştirdi. Meta, Horizon Worlds platformunu yakında mobil ve web’e de açmayı planlıyor.

Meta sosyal sanal gerçeklik platformu ile genç kullanıcılar arasında herhangi bir etkileşim sağlanmadan güvenli bir deneyim sunmak isteyen Meta, tüm dünyada giderek popüler olan sanal devasa sosyal platformlara bir adım daha atmış oldu. Meta Horizon Worlds platformunda birbirinden farklı oyunların yer aldığı, farklı etkinliklerin düzenlendiği ve genç kullanıcıların güvenli bir ortamda sanal dünyalarında vakit geçirebilecekleri bir dünya yaratmayı hedefliyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler