Galaxy A24’ün tüm detayları ortaya çıktı

Galaxy A24’ün tüm detayları ortaya çıktı

ABONE OL
19 Nisan 2023, 22:05:52

Samsung’un merakla beklenen yeni telefonu Galaxy A24 hakkındaki haberler giderek artıyor. Haberlerin ve sızıntıların çoğalması, telefonun yakında tanıtılacağına dair beklentileri de güçlendiriyor. En son sızan bilgilere göre, Galaxy A24 kullanıcılarına büyük bir ekran deneyimi sunacak. 6.5 inç büyüklüğündeki 2340 x 1080 piksel çözünürlüklü 90 Hz Super AMOLED ekranı ile kullanıcılarını büyüleyecek.

Galaxy A24’ün üstünde yer alan damla çentik ise 13 megapiksel çözünürlüklü bir sensör ile birlikte geliyor. Ana kamera ise 50 megapiksel çözünürlüklü bir sensöre sahip. 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro sensör de ana kameraya eklenen özellikler arasında yer alıyor. MediaTek Helio G99 işlemcisi ile donatılan Galaxy A24, 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanına da sahip.

5000 mAh kapasiteli piline sahip olan Galaxy A24, 25W şarj desteği ile ihtiyacınız olan enerjiyi sağlayacak. Telefonun kutuda Android 12 ile birlikte geldiği söyleniyor ancak bu bilgi aceleyle doğrulanmadı.

Galaxy A24’ün Avrupa’da 200 avronun altında bir fiyatla satılacağı belirtiliyor. Bu fiyat, Samsung’un ürün portföyündeki en uygun fiyatlı cihazlardan biri olacak. Hindistan’daki internet sitesinde de görülen Galaxy A24’nin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor.

Galaxy A24, Samsung’un en yeni teknolojileri ile donatılan, uygun fiyatlı bir akıllı telefon olarak tüketicilere sunulacak. Büyük ekranı ve 50 megapiksel kamera özelliği gibi özellikleri, akıllı telefon almayı düşünen tüketiciler için oldukça çekici görünüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler