Google Pixel Tablet’in fiyatı için yeni ipucu

Google Pixel Tablet’in fiyatı için yeni ipucu

ABONE OL
20 Nisan 2023, 14:23:58

Google’un yeni tablet modeli, Google Pixel Tablet, son zamanlarda oldukça konuşuluyor. Pixel Tablet, Pixel 7 serisinin tanıtımından altı ay önce gözler önüne çıksa da henüz satışa sunulmadı. Tabletle ilgili bazı önemli detaylar hala belirsizliğini korurken, duyumcu Roland Quandt tarafından yapılan bir paylaşım, tabletin depolama alanı seçenekleri ve fiyatı hakkında ipucu veriyor.

Güvenilir bir kaynak olan Quandt’ın paylaşımına göre, Pixel Tablet için 128GB ve 256GB olmak üzere iki farklı depolama seçeneği sunulacak. Tabletin renk seçenekleri ise “Porselen” ve “Pus” olarak adlandırılıyor. Tabletin 128GB depolama alanına sahip versiyonu Avrupa’da 600 ila 650 avro arasında bir fiyata sahip olacak. Bu fiyatlar Google’ın Pixel Tablet paylaşımlarında görünen özel dock’u kapsayıp kapsamadığı henüz belirsizliğini koruyor.

Google Pixel Tablet’in özelliklerine bakacak olursak, 2560 x 1600 piksel çözünürlüğe sahip olan 10.95 inçlik bir ekranla kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Tensor G2 işlemci ve 18W şarj hızı tabletin özellikleri arasında yer alıyor. Wi-Fi 6 ve ultra geniş bant destekli tabletin önünde ve arkasında 8 megapiksel Sony IMX355 kamera sensörleri bulunan bir diğer özellik. Google’ın tabletle birlikte özel bir kalem sunduğu da kesin gözüyle bakılıyor.

Google Pixel Tablet’in beklenen özellikleri arasında bu kadar çok sayıda detay yer alsa da, cihazın kesin piyasaya çıkış tarihi hakkında net bir bilgi henüz söylenmedi. Bu arada Google’ın, Pixel kitlesini genişletmek için piyasaya yeni bir tablet sürmesi oldukça heyecan verici bir gelişme olarak karşılanıyor. Kendini sürekli olarak yenileyen teknoloji dünyasında, yeni ve geliştirilmiş cihazlarla kullanıcıların karşısına çıkmak, rekabeti hep sıcak tutuyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler