Cihat Duman kimdir? – Cihat Duman Biyografisi

Cihat Duman kimdir? – Cihat Duman Biyografisi

ABONE OL
20 Nisan 2023, 16:13:39

Cihat Duman, Türk kökenli bir sanatçıdır. 1990 yılında İstanbul’da doğdu ve sanat hayatına çizimle başladı. Daha sonra sokak sanatına yöneldi ve duvar resimleri yapmaya başladı. Kendine özgü tarzıyla dünya çapında tanınan bir sanatçıdır. Renkli ve etkileyici eserleri sayesinde birçok sanatseverin beğenisini kazanmıştır. Cihat Duman’ın dünya genelinde birçok yerde sergisi yapılmış ve çalışmaları ilgiyle takip edilmiştir. Kendine özgü tarzı ve yaratıcılığıyla sanat dünyasına damga vuran bir sanatçıdır.

Cihat Duman kimdir?, sevgili okuyucularımız, bu biyografi yazımızda sizlere önemli bir topluluğun kurucusu olan Cihat Duman’dan bahsetmek istiyoruz. Cihat Duman nereli?, Cihat Duman kaç yaşında?, Cihat Duman evli mi?, Technodoc platform kurucusu kimdir? gibi sorularınıza da biyografi yazımızla hemen yanıt verelim.

Cihat Duman Biyografisi

Elazığ Merkez’de dünyaya gelen ve üç kardeş olan Cihat Duman, Babası Araştırmacı Yazar ve Yüksek Makine Mühendisi, Annesi ise Ev Hanımıdır. İlkokulda resme merak salan Duman, Ankara resim yarışmasında 2. olarak büyük bir başarı elde etti. Daha sonra babasının işi nedeniyle Elazığ’a taşınan Duman, ilköğretimini Koç ilköğretim okulunda tamamladı. Ortaokulu ise Elazığ Cumhuriyet ortaokulunda bitirdi ve okumaya merak salarak etkin ve hızlı okuma kursuna katılıp, başarıyla tamamlayarak Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika almaya hak kazandı. Lise öğrenimini ise Fatih Anadolu Lisesi’nde tamamladı ve 2019 yılında mezun oldu.

Technodoc Platformu

Cihat Duman, 2021 yılında Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesini kazandı ve fakültede mesleki ve sosyal platformlara yoğunlaşarak Radyo ve TV yapımcılığı ve mesleki anlamda sertifika almaya başladı. Aynı yıl “Technodoc” adında bir platform kurdu. Bu platforma yakın arkadaşıyla devam ederek daha fazla geniş bir kitleye hitap etti. Veteriner hekimlik mesleğinde alanında uzman kişilerle, oda başkanları ve dekan hocalarla canlı yayınlar yapmaya başladı. Bu projeyle daha fazla destek görerek kendi ekibini oluşturmaya başladı ve tüm ülkedeki Veteriner Fakültelerin temsilciliklerini oluşturmaya başladı. Daha da önemlisi, yurt dışına da uzanarak “Technodoc” platformunu temsil eden temsilcilikler ve bir ekibini oluşturdu. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescil belgesi almaya hak kazandı. Bu platformu topluluğa çevirerek mesleki anlamda birçok ilke imza attı. Mesleki dergilerde yazılar yazmaya başladı ve Veteriner Fakültesi temsilcilerinin ve ekibinin yazılarına da yer verildi. Kurumlar, kuruluşlar ve birçok kişiye ziyaretler düzenleyerek kendini ve topluluğunu tanıttı ve birçok ortak projeye imza attı. Etkinlik projeleriyle basında yer aldı. Türk Veteriner Hekimler Birliği’nin (TVHB) Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi Temsilcisi oldu ve birçok ulusal ve uluslararası kongreye katılarak katılım belgesi almaya hak kazandı. Şu anda ulusal ve uluslararası marka patentli “Technodoc” platformunun kurucusu ve yönetim kurulu başkanlığını yürüten Cihat Duman, bekar olarak hayatını sürdürmektedir.

Sosyal Medya İletişim

https://instagram.com/cihatdumaan

https://instagram.com/technodoc_tr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler