Survivor Berna kimdir, kaç yaşında, evi nerede?

Survivor Berna kimdir, kaç yaşında, evi nerede?

ABONE OL
20 Nisan 2023, 21:26:49

Survivor Berna, Türkiye’nin sevilen televizyon programı Survivor’da yarışmacı olarak yer almıştır. Kendisi 1994 doğumlu ve şu anda 27 yaşındadır. Berna aslen İstanbul’ludur. Genç yaşına rağmen cesur ve mücadeleci tavrıyla dikkat çekmektedir. Sıkı bir sporcu olan Berna, Survivor’da da performansıyla takdir toplamıştır. Berna’nın evi ise İstanbul’dadır.

Survivor Berna kimdir, kaç yaşında, evi nerede? , biyografi sitemizde Survivor Berna Keklikler ile ilgili bir biyografi yazısı hazırladık.  Survivor Berna kaç yaşında?, Survivor Berna nereli, Survivor Berna evi nerede, Survivor Berna instagram hesabı ile ilgili her detay yazımızda..

Survivor Berna Keklikler Kimdir

Survivor Berna Keklikler kimdir merak konusu oldu. Survivor All Star 2022 yarışmasında göstermiş olduğu performans ile dikkatleri üzerine çeken Berna Keklikler hakkında birçok soru hedefledi. Peki, Berna Keklikler kaç yaşında?, Berna Keklikler nereli?, Berna Keklikler’in evi nerede? ve Berna Keklikler Instagram hesabı nedir? Hepsi ve daha fazlası yazımızda sizlerle..

Survivor All Star 2022 yarışmasında ikinci haftanın elemesi gerçekleşiyor. Eleme adaylarından birisi olan Berna Keklikler, daha önce 2017 senesinde Survivor yarışmasına katılmıştır. Almanya doğumlu olan Berna Keklikler, Göz6 yarışması ile adını duyurmuştur. Survivor Berna Keklikler kimdir, kaç yaşında, nereli gibi sorular merak ediliyor. İşte, Berna Keklikler’in tüm detayları..

BERNA KEKLİKLER KİMDİR?

Berna Keklikler, 25 Şubat 1989 tarihinde Almanya’da doğmuştur. Üç kardeşi arasında en küçük olan Berna’nın bir kız kardeşi ve bir de erkek kardeşi vardır. Oyuncu ve model Berrin Keklikler’in kardeşidir. Anne ve babası şu anda Almanya’da yaşamaktadır. Göz6 yarışması ile adını duyuran Berna Keklikler, yarışmayı kazandıktan sonra Survivor 2017 yarışmasına katılmıştır. Ayrıca Stil Avcıları isimli moda yarışmasında da yer almıştır.

Eğitim hayatını ekonomi alanında tamamlayan Berna ile birlikte kardeşi İstanbul’da yaşamaktadır. Berna Keklikler, Miss Turkuaz Germany yarışmasında 2011 yılı güzeli seçilmiştir.

Berna, küçük yaşlardan beri yüzme sporu ile ilgilenmiştir. Yüzme ve spor kariyerini hobi olarak sürdürmüş, lise mezuniyetinin ardından model olmaya karar vermiştir. Günümüzde oyunculuk eğitimi almaya devam eden Berna, kariyerine oyunculuk ve sunuculuk alanında devam etmek istemektedir.

Berna Keklikler bir röportajında şunları söylemiştir: “Ne istediğini bilen, sevgi dolu, enerjisi yüksek ve sağlıklı yaşama önem veren biriyim”.

BERNA KEKLİKLER’İN KATILDIĞI YARIŞMALAR

Berna Keklikler, Türkiye’de yayınlanan Göz6 yarışması ile adını duyurmuştur. Yarışmayı kazanmasının ardından survivor yarışmasına katılmaya hak kazanmıştır. Son olarak moda yarışması Stil Avcıları’nda yer almıştır.

BERNA KEKLİKLER’İN INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Survivor hayranları, yarışmacıların sosyal medya hesaplarını da merakla takip ediyorlar. Berna Keklikler’in Instagram hesabı @bernakeklikler kullanıcı adıyla birlikte 349 bin takipçiye sahiptir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler