Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli, evi nerede?

Survivor Hikmet kimdir, kaç yaşında, nereli, evi nerede?

ABONE OL
21 Nisan 2023, 00:02:12

Survivor Hikmet, ünlü Survivor yarışmasından tanınan bir isimdir. Hikmet, Türkiye’nin Adana şehrinde doğmuştur ve şu anda İstanbul’da ikamet etmektedir. Kendisi 1991 doğumludur ve 30 yaşındadır. Hikmet, Survivor yarışmasında gösterdiği performansı ile izleyicilerin takdirini kazanmıştır. Ayrıca sosyal medyada da geniş bir takipçi kitlesine sahiptir. Survior Hikmet hakkındaki en güncel bilgileri burada bulabilirsiniz.

Survivor Hikmet: Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli, Evi Nerede?

Survivor yarışmasının 2022 All Star sezonunda Gönüllüler takımında mücadele eden Hikmet Tuğsuz’a, biyografi sitemizde yer veriyoruz. Bu yazıda, Survivor Hikmet kaç yaşında, Survivor Hikmet memleketi neresi, Survivor Hikmet evi nerede, Survivor Hikmet nereli ve Survivor Hikmet Instagram hesabı gibi detayları ele alıyoruz.

Survivor Hikmet Kimdir?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986 tarihinde Akseki’nin Bademli kasabasında doğdu. Antalya’nın bu güzel semtinde büyüyen Hikmet, uzun boylu ve fiziğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Atletizm, hentbol, futbol, triatlon ve voleybol gibi birçok spor dalıyla ilgilenen Hikmet, Milli Takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan’ın da yardımıyla decatlon branşıyla ilgilendi ve bu alanda birçok rekor kırdı.

Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’ndan mezun olan Hikmet, üniversite hayatı boyunca antrenörlük ve sporculuk yapmayı sürdürdü. Kırkpınar Başpehlivanlar’ı Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi ünlü sporcularla çalışan Hikmet, onlara antrenörlük yaparak kariyerine devam etti.

Survivor Hikmet Kaç Yaşında?

Survivor Hikmet, 2022 yılı itibariyle 35 yaşındadır.

Survivor Hikmet Nereli?

Hikmet Tuğsuz, Antalya’nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında dünyaya geldi. Dolayısıyla Hikmet Tuğsuz, Antalyalıdır.

Survivor Hikmet Evi Nerede?

Survivor Hikmet’in yaşadığı evin adresi bilinmemektedir.

Survivor Hikmet Instagram Hesabı

Hikmet Tuğsuz, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir isimdir. Instagram hesabı üzerinden hikmettugsuz kullanıcı adıyla paylaşımlar yapan Hikmet’in takipçi sayısı 74 binden fazladır.

Survivor Hikmet’un Survivor 2019’daki Sakatlığı

Survivor 2019’da yarışırken, bir oyun sırasında talihsiz bir sakatlık geçiren Hikmet Tuğsuz, dizindeki tüm bağları koparmıştı. Yarışmaya devam edemeyen Hikmet, diskalifiye oldu ve bir ameliyat geçirmek zorunda kaldı. Uzun bir tedavi sürecinin ardından yeniden sağlığına kavuştu ve Survivor yarışmasına geri döndü.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler