Galaxy Z Fold 4 için yeni “Burgundy” renk seçeneği

Galaxy Z Fold 4 için yeni “Burgundy” renk seçeneği

ABONE OL
22 Nisan 2023, 00:49:38

Samsung Galaxy Z Fold 4 Burgundy Renk Seçeneği İle Geliyor

Samsung’un katlanabilir telefonu olan Galaxy Z Fold 4, sınırlı sayıda üretilen new ‘Burgundy’ renk seçeneği ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Galaxy S22 Serisi’nde de yer alan bu renk, şimdi Galaxy Z Fold4 modelinde de yer almaktadır. Yeni renk seçeneği ile her zevke hitap eden Galaxy Z Fold4, kullanıcılar tarafından büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Galaxy Z Fold 4, 50MP geniş lens ve 30x Space Zoom özellikleri ile daha iyi fotoğraflar ve videolar sunmayı amaçlıyor. Bu katlanabilir telefonun kamera modları ve katlanabilir yapısıyla da kullanıcıların fotoğraf çekme deneyimini geliştirdiği bilinmektedir. Hem gece hem de gündüz daha net görüntüler elde etmeyi amaçlayan bu telefon, daha parlak bir sensöre sahiptir.

Kapak Ekranı özellikleri sayesinde hem akıllı telefon hem de tablet deneyimini sunan Galaxy Z Fold 4, kapak kapalıyken akıllı telefon, açıldığında ise daha büyük bir tablet ekranı deneyimini kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca, kullanım kolaylığı için optimize edilmiştir.

Galaxy Z Fold 4 ayrıca, Graygreen, Beige ve Phantom Black gibi diğer renk seçenekleriyle de kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Bu renk seçenekleriyle birlikte her zevke hitap eden Galaxy Z Fold4, kullanıcıların ilgisini çekmeyi sürdürüyor.

Sonuç olarak, Galaxy Z Fold 4, yeni ‘Burgundy’ renk seçeneği ile kullanıcılarına daha fazla seçenek sunuyor. Yüksek kaliteli fotoğraf ve video çekimi, katlanabilir yapısı ve kapak ekranıyla birlikte tam bir akıllı telefon ve tablet deneyimi sunan bu telefon, kullanıcıların beklentilerine tamamen karşılık veriyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler