Pixel Tablet moda fuarında görüntülendi

Pixel Tablet moda fuarında görüntülendi

ABONE OL
22 Nisan 2023, 10:54:42

Google, merakla beklenen Pixel Tablet modelini yakında tanıtacağı için heyecanlıyız. “Shaped by Water” sergisinde görüntülenen Pixel Tablet, Saori Masuda tarafından paylaşılan bir video ile ortaya çıktı. Videoda, Pixel Tablet’in yanı sıra Pixel saatler, farklı versiyonlarda Pixel Buds ve Pixel telefonlar da görülebiliyor. Google, cihazın ve şarj aletinin nasıl görüneceğini zaten açıklamış olsa da, videodan yeni renk seçenekleri gözlemleyebiliyoruz. Tablet’in pembe-mercan, gri-beyaz ve daha koyu gri (ekran etrafında beyaz yerine siyah çerçeve bulunan) renk seçeneklerinin dışında 9to5Google’a göre dördüncü bir renk seçeneği daha sunulması bekleniyor. Bulgular, bu renklerde satışa sunulabileceğini gösteriyor.

9to5Google, Pixel Tablet’te bulunması beklenen mikrofon ve kamerayı kapatma özelliğine sahip olan gizlilik düğmesinin, sergilenen Pixel Tablet’lerde bulunmadığını açıkladı. Konuyla ilgili henüz Google’dan resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Pixel Tablet’in tanıtılma olasılığı Google I/O etkinliğinde yüksek. Ayrıca, etkinlikte Pixel 7A ve Pixel Fold gibi diğer cihazlara ilişkin duyurular da bekleniyor.

Pixel Tablet, piyasaya çıktığında teknoloji severler tarafından merakla bekleniyor. Yeni renk seçenekleri, kaliteli performansı ve özellikle gizlilik düğmesi gibi özellikleriyle dikkat çekeceğe benziyor. Teknoloji dünyasında Pixel Tablet hakkında daha fazla bilgi edinmek için takipte kalın!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler