AMD işlemcili taşınabilir oyun cihazları yolda

AMD işlemcili taşınabilir oyun cihazları yolda

ABONE OL
22 Nisan 2023, 16:57:55

AMD’nin işlemcilerini kullanan taşınabilir oyun cihazlarıyla ilgili heyecan verici haberler var! Şimdiye kadar sadece Steam Deck’i duyunca heyecanlanmış olsanız da, Asus ROG Ally gibi diğer üç taşınabilir oyun cihazının piyasaya sürüleceği söyleniyor. ASUS ROG Ally, Ryen Z1 işlemciyle birlikte çalışacak ve Geekbench sızıntıları, altı çekirdekli ve 12 iş parçacıklı Ryzen Z1 ve enerji tüketimi açısından daha üst düzey olan sekiz çekirdekli ve 16 iş parçacıklı Ryzen Z1 Extreme işlemcilerinin kullanılacağını ortaya koyuyor.

ROG Ally ile birlikte Ryzen 7 7840U işlemcili başka bir taşınabilir oyun cihazı daha gelebilir. Aokzoe A1 Pro, Ayaneo 2S, ve GPD Win Mini gibi diğer taşınabilir oyun cihazları da Ryzen 7 7840U işlemcili olabilir. Aokzoe, Ryzen 7 7840U işlemcili A1 Pro’nun Steam Deck ile başa baş performans gösterdiğini iddia ediyor ve videolarla bu iddiasını destekliyor.

Şirketlerin bu cihazları uygun fiyatlarla piyasaya sürecekleri ya da Microsoft ile işbirliği yaparak Windows’u taşınabilir oyun cihazları için kullanıcı dostu hale getirecekleri henüz bilinmiyor. Ancak bu haberler, taşınabilir oyun cihazlarıyla ilgilenenler için oldukça heyecan verici. AMD ise bu konuda henüz resmi bir açıklama yapmadı.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler