Nusret Gökçe Kimdir Biyografi ve Hayatı

Nusret Gökçe Kimdir Biyografi ve Hayatı

ABONE OL
25 Nisan 2023, 19:00:53

Nusret Gökçe, dünyaca ünlü bir Türk kasap ve restoran sahibidir. Adeta bir sanatçı gibi etleri kesme ve sunma tekniğiyle sosyal medyada büyük bir popülerlik kazanmıştır. 1983 yılında Erzurum’da doğan Nusret Gökçe, kasaplık mesleğine 13 yaşında başladı. İstanbul’da açtığı Nusr-Et restoran zinciriyle yurtiçi ve yurtdışında büyük bir başarı yakalayan Gökçe, “Salt Bae” olarak bilinmektedir. Ayrıca, Amerika Birleşik Devletleri’nde New York, Miami ve Doha’da şubeleri bulunmaktadır. Nusret Gökçe’nin başarısı ve etkisi, dünyanın her yerinde tanınmakta ve et yemeyi sevenler tarafından hayranlıkla takip edilmektedir.

Nusret Gökçe Hakkında Her Şey

Nusret Gökçe, diğer bir adıyla “Salt Bae”, sosyal medyada tuz serpme hareketiyle adını duyuran Türk kasap, şef ve lokantacıdır. Nusret’in biyografisine bakacak olursak, 1986 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. Maddi imkansızlıklar yüzünden okulu yarıda bırakmak zorunda kaldı ve bir kasap dükkanında çıraklığa başladı. Bu sayede kasaplık işini öğrendi ve bir tutku haline getirdi. Müşterilerle olan iyi diyalogu, ustalarını dikkatle gözlemleyerek öğrendiği et seçimi ve pişirme teknikleriyle öne çıktı.

Askerlik sonrası yurtdışına çıkarak, kasaplık teknikleri ve farklı kültürler hakkında daha fazla bilgi edindi. Nusret’in başarı basamakları hızla yükseldi ve Nusr-Et adı altında et lokantası zinciri oluşturdu. Türkiye’de altı şubesi bulunan ve Dubai, Abu Dhabi, Doha, Miami ve New York gibi şehirlerde de şubeleri olan Nusr-Et Steakhouse, et ağırlıklı menüsüyle ünlüdür. Restoranları sade, modern ve şık bir şekilde dekore edilmiştir.

Nusret Gökçe’nin “Salt Bae” hareketi dünya çapında tanınmıştır. Sosyal medya hesabında yaptığı tuz serpme hareketi 10 milyon kez izlenmiş ve birçok insan tarafından taklit edilmiştir. Bu hareketiyle dünya çapında üne kavuşan Nusret, gastronomi dünyasının en popüler isimlerinden biri haline geldi.

Sonuç olarak, Nusret Gökçe biyografisi ve başarı hikayesi, et tutkunları ve gastronomi meraklıları için oldukça ilginçtir. Kendisi, pek çok ülkede sayısız hayranı olan bir ikon haline gelmiştir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler