Realme 11 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

Realme 11 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

ABONE OL
26 Nisan 2023, 14:17:29

Realme 11 Serisinin Tanıtım Tarihi Kesinleşti: 10 Mayıs’ta Piyasaya Sürülecek!

Realme 11 serisi, mayıs ayı içinde tanıtılacağı açıklanmıştı. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Realme 11 serisinin yeni telefonları 10 Mayıs’ta piyasaya sürülecek. İlk olarak Çin’de piyasaya sürülecek olan telefonlar, daha sonrasında ise uluslararası pazara açılacak.

Realme 11 5G modeli, Çin’deki 3C sertifika kurulu tarafından onaylandı. Bu kayıtlara göre, telefonun 33W şarj desteği bulunacak ve VOOC 4.0 adaptörleri ile uyumlu olacak. Realme 10’un da 5G ve 4G versiyonlarında aynı destek mevcut.

Realme, kendi internet sitesinde serinin üyeleri için ön sipariş sayfalarını hazırladı. Ayrıca, JD.com ve Tmall.com gibi e-ticaret sitelerinde de aynı sayfalar mevcut.

Realme 11 serisinin tanıtımı için geri sayım başladı. Geçecek iki hafta boyunca yeni bilgiler paylaşılması bekleniyor. Serinin Pro ve Pro+ modelleri kavisli bir ekran ile birlikte gelecek.

Realme 11 Serisi’nde Neler Var?

Realme 11 serisi, Android 11 işletim sistemi ve Realme UI 2.0 arayüzü ile birlikte geliyor. Parmak izi sensörü, yan tarafta yer alacak. Ayrıca, seride dokunmatik kontrol butonları da bulunacak.

Realme 11 serisi, Qualcomm Snapdragon 7xx serisinden güç alacak. Serinin Pro ve Pro+ modellerinde kavisli bir ekran yer alacakken, diğer modellerde ise düz bir ekran kullanılacak. İki modelde de 5G desteği mevcut olacak.

Realme 11 serisi, yüksek özelliklere sahip olan bir seri olarak dikkat çekiyor. Özellikle Pro ve Pro+ modelleri, akıcı bir deneyim sunacak. Realme 11 serisi piyasaya sürüldükten sonra, sektörde ciddi bir etki yaratacağı kesin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler