General Mobile GM22 Plus İncelemesi

General Mobile GM22 Plus İncelemesi

ABONE OL
27 Nisan 2023, 00:25:11

General Mobile GM22 Plus: Fiyat Performans İddialı Model

General Mobile GM22 Plus, fiyat performans konusunda iddialı modellerden biri olarak karşımıza çıkıyor. Bu yazımızda GM22 Plus akıllı telefonunun özelliklerini, artılarını ve eksiklerini detaylı bir şekilde inceleyeceğiz.

GM22 Plus’un Teknik Özellikleri

GM22 Plus’un teknik özellikleri arasında 6.78 inç Full HD+ ekran, Helio G80 yonga seti, 4GB LPDDR4X RAM, 128GB UFS 2.1 kapasite, 48MP+5MP+2MP arka kamera, 8MP ön kamera ve 6000mAh kapasiteli batarya yer alıyor.

GM22 Plus İncelemesi

GM22 Plus, 2022 yılı içerisinde piyasaya sürülmüş ve fiyat performans skalasında makul bir ürün olarak dikkatleri çekiyor. Ürün, GM 22 Pro’ya nazaran daha kırpılmış bir model olmasına rağmen genel olarak GM 22 modeline biraz daha yakın bir görüntü çiziyor.

Üründe bulunan plastik arka panel, fiyat skalasında normal bir hususken metal gibi görünmesi ise kaliteli bir malzeme yapısı hissi yaratıyor. Parmak izi sensörü cihazın arka kısmında bulunuyor ve ses ve güç butonları sağ bölümünde yer alıyor. Ürünün SIM kart, microSD kart çekmecesi bulunuyor. Hafızanız 128 GB olup, microSD kart yuvasına 256 GB’a kadar kart takabiliyorsunuz.

GM22 Plus Ekranı

GM22 Plus’un ekranı, gayet parlak ve güçlü bir görüntü sunabilmesiyle dikkat çekiyor. Benzer rakipleriyle yapılan kıyaslama sonucunda GM22 Plus ekranının daha parlak ve güçlü gözüktüğü gözlemlenmiştir. Üründe yer alan 1080×2460 piksel çözünürlüğündeki IPS LCD panele sahip olan ekranın 369 ppi piksel yoğunluğu ve 420 nit parlaklık değeri bulunuyor. Boyut olarak da multimedya kullanımları için elverişli olup, dış kullanımlarda da parlak bir görüntü sunuyor. Ekran yenileme hızı 60 Hz olan üründe, fiyat seviyesinde normal karşılanabilecek bir seviye olup, rakip modellerde 90 Hz gibi daha yüksek tazeleme hızlarının sunulduğunu belirtmekte fayda var.

Yonga Seti ve Diğer Donanımlar

GM22 Plus, 4 GB RAM ve Helio G80 yonga setine sahip. Söz konusu yonga seti 2.0 GHz frekansında çalışmakta olan 8 çekirdekli bir yapıya sahip. Üründe bulunan üçlü arka kamera platformu, 48 MP çözünürlükte ana lens ile beraber gelmektedir. Aynı zamanda 108 MP çekim modu da bulunuyor. Böylece fotoğrafları yazılım kullanarak 108 MP’ye çıkarmak mümkün oluyor. Bu sayede 48 MP’ye göre daha detaylı fotoğraflar çekilebiliyor. Yapay zeka desteğiyle birlikte kamera kullanımı yapmak da mümkündür. Cihazda ayrıca 5 MP ultra geniş açılı çekim yapan ve portre çekimleri için alan derinliği sağlamakta olan 2 MP derinlik kamerası da yer almaktadır. Ana kamerayla 4x’e kadar zoom imkanı da bulunmaktadır.

Pil ve Şarj

Cihazda 6000 mAh batarya yer alıyor. Söz konusu batarya, GM 22 ve GM 22 Pro modellerine nazaran daha uzun ömürlü olup, fiyat performansı skalasında en iyi seçeneği sunar. Cihazda hızlı şarj desteği bulunmamaktadır. 15W şarj desteği bulunan ürünü tamamen şarj etmek için 2 saat kadar beklemeniz gerekiyor.

Sonuç

GM22 Plus, büyük ve parlak bir ekran arayanlar için, performans olarak da iddialı bir telefon modelidir. Aynı zamanda fiyat performans skalasında makul bir seçenektir. Eğer fiyat-performans odaklı bir telefon arıyorsanız, General Mobile GM22 Plus, tercih edebileceğiniz bir üründür.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler