F1 Azerbaycan GP 2023: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

F1 Azerbaycan GP 2023: Saat kaçta, nasıl canlı izlenir?

ABONE OL
30 Nisan 2023, 09:31:10

Nisan ayı boyunca Formula 1 hayranları yarışların olmamasıyla biraz sıkıldılar ama artık sıkıcı günler geride kaldı. Bu hafta sonu, F1 Azerbaycan GP 2023 ile birlikte art arda yarışlar izleyeceğimiz hafta sonları başlıyor. Üstelik heyecan, yeniden düzenlenen formatıyla sprint yarışının yer aldığı bir hafta sonuyla birlikte geri dönüyor. Cuma gününden başlayarak pazara kadar antrenman turundan sprint sıralama turuna, sprint yarışından ana yarışa kadar büyük bir heyecan dalgası F1 tutkunlarını bekliyor. Bu heyecan dolu yarışı internet üzerinden takip etmek mümkün.

F1 Azerbaycan GP’nin canlı yayın hakları Türkiye’de S Sport kanalında. Familiarün cuma günkü sıralama turları, cumartesi günkü sprint sıralama turları ve sprint yarışı ile pazar günkü ana yarış S Sport kanalı üzerinden yayınlanacak. F1 Azerbaycan GP canlı izle seçenekleri için aşağıdaki listeyi takip edebilirsiniz.

1. S Sport Plus: S Sport’un web ve mobil uygulamaları üzerinden sunduğu S Sport Plus üzerinden F1 Azerbaycan GP 2023 antrenman turlarını, sıralama turlarını ve yarışını takip edebilirsiniz. S Sport Plus cuma günkü birinci ve ikinci sıralama turlarını da canlı olarak yayınlıyor ve kaçırdığınız seansları daha sonra izleme imkanı sunuyor. Bu uygulama akıllı TV platformlarına da uyumlu.

2. TV+: Türkcell’in TV+ platformunda tur için üç farklı TV+ paketi bulunuyor. Aboneler bu paketlerinden birine sahip oldukları zaman S Sport kanalına erişim imkanına sahip oluyorlar.

3. Tivibu Go: Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’nun mobil cihazlar üzerinden izleme imkanı sunan hizmeti Tivibu Go da abonelerine S Sport kanalına erişim imkanı sunuyor. Bunun için Tivibu Go Süper Paket üyesi olmak gerekiyor.

4. F1 TV Pro: F1 yarışlarını canlı olarak internet üzerinden yayınlayan F1 yönetimi F1 TV Pro adında bir servis sunuyor. Yıllık 64.99 avro karşılığında F1 yarışlarının tüm antrenman turlarını, sıralama turlarını ve yarışlarını internet üzerinden izleyebilirsiniz. İyi bir alternatif olabilir.

F1 Azerbaycan GP 2023 yarışını yayınlayan tüm kanalların listesine formula1.com adresinden ulaşabilirsiniz. Keyifli seyirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler