Ecrin Su Çoban kimdir, Ecrin Su Çoban kaç yaşında?

Ecrin Su Çoban kimdir, Ecrin Su Çoban kaç yaşında?

ABONE OL
30 Nisan 2023, 21:38:46

Ecrin Su Çoban, Türk televizyon dünyasının genç ve başarılı oyuncularından biridir. İlk olarak “Mucize Doktor” adlı dizideki rolüyle geniş bir kitle tarafından tanındı. Hem yetenekli oyunculuğu hem de güzelliğiyle dikkat çeken Ecrin Su Çoban, 2001 doğumlu olup 2021 yılı itibarıyla 20 yaşındadır. Kendisi, Türkiye’nin önde gelen oyuncularından biri olarak kariyerine başarıyla devam etmektedir.

Ecrin Su Çoban kimdir? Merak edenler için Ecrin Su Çoban biyografisi. Ecrin Su Çoban kaç yaşında?, Ecrin Su Çoban nereli, Ecrin Su Çoban instagram gibi soruların yanıtı burada. Artık siz de Ecrin Su Çoban hakkında merak edilen her şeyi öğrenebilirsiniz. Ecrin Su Çoban kimdir? Merak edilenler yazımızda…

Ecrin Su Çoban Kimdir? Ecrin Su Çoban Biyografi

Ecrin Su Çoban, 2006 yılında dünyaya geldi. Annesi bir mağazada yöneticilik yaparken babası ise eğitmen olarak çalışmaktadır. Ayrıca Defne isimli bir kız kardeşi daha vardır. Ortaokul öğrencisi olan Ecrin Su Çoban, kendisine özgü sesiyle 2018 yılında O Ses Çocuklar yarışmasına katılmıştır.

Yarışmada ilk performansını Nil Karaibrahimgil’in “Kanatlarım Var Ruhumda” şarkısıyla sergileyen Ecrin Su Çoban, jüri üyelerini etkilemeyi başarmıştır. Çeyrek finalde Atiye’nin “Ya Habibi” şarkısı ve yarı finalde Gökçe’nin “Tik Tak” şarkısını seslendiren Ecrin Su Çoban, finale kadar yükselmiştir. Ancak finale kalamayarak yarışmayı 4. olarak tamamlamıştır.

Ecrin Su Çoban, Youtube’a kendi adıyla açmış olduğu kanalında 750 bin aboneye sahip. Ayrıca ikinci bir kanalı olan Ecrin Su Çoban’ın Oyuncak Dünyası adlı kanalında da 20 bin takipçisi bulunmaktadır. Instagram hesaplarında takipçi sayısı 218bin ve 71 bin civarındadır.

2019 yılında “Afili Aşk” dizisinde Aslı Demirer ile birlikte “Afili Aşk” şarkısını seslendiren Ecrin Su Çoban, oyunculuk kariyerine “Masal Şatosu: Sihirli Davet” sinema filminde başlamıştır. İlk dizi projesi “İyi Aile Babası”nda rol alacak olan Ecrin Su Çoban, Kocaeli’de yaşamını sürdürmektedir. Dizide Mehmet Ali’nin kızı Damla Pamuk karakterine hayat verecektir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler