YouTube Music’te podcast heyecanı başlıyor

YouTube Music’te podcast heyecanı başlıyor

ABONE OL
30 Nisan 2023, 21:39:17

YouTube Music Artık Podcast Dinleme Özelliği Sunuyor

YouTube Music, ABD’deki kullanıcılarına artık podcast dinleme seçeneği sunuyor. Bu güncelleme sayesinde, Premium aboneliğe gerek kalmadan arka planda çalma özelliği ile isteğe bağlı ve çevrimdışı akışlar sunan yayınlara ulaşabileceksiniz. Kullanıcılar artık YouTube Music uygulamasında podcast’lere erişebilir.

Podcast’lerin YouTube Music’e eklenmesi, hizmetin Spotify ile daha iyi rekabet etmesine yardımcı olacaktır. Spotify, bu hafta içinde 500 milyon aylık aktif kullanıcıya ulaştığını açıkladı. Geçen kasım ayında ise YouTube, Music ve Premium abonelerinin sayısının yaklaşık 80 milyon olduğunu bildirmişti. Öte yandan Spotify, yaklaşık 210 milyon ücretli kullanıcıya sahip olduğunu belirtiyor.

YouTube Music uygulamasında, daha önce sadece ana YouTube uygulamasında bulunan, yayınlara göz atabileceğiniz özel bir podcast sekmesi olacak. YouTube Music’i kullanırken, bir podcast’in sesli ve görüntülü versiyonları arasında geçiş yapabilirsiniz.

Şimdilik, podcast’ler yalnızca ABD’deki YouTube Music kullanıcıları için mevcut. Ancak YouTube, bu özelliği gelecekte diğer ülkelere de sunmayı planladığını açıklıyor. Podcast özelliği, iOS, Android ve web üzerinden YouTube Music uygulamasında kullanılabilir.

Bu güncelleme sayesinde, YouTube Music kullanıcıları artık podcast dinlemek için başka bir uygulamaya geçiş yapmak zorunda değiller. YouTube Music’in popülerliği artıkça, podcast’lerin bu platformda yer almaya devam edeceği düşünülüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler