Intel UET’de Bahar Sezonu Riot Kampüs Elçileri Programı Ortaklığında Başlıyor

Intel UET’de Bahar Sezonu Riot Kampüs Elçileri Programı Ortaklığında Başlıyor

ABONE OL
03 Mayıs 2023, 13:57:46

Intel, Bahar Sezonu boyunca Riot Kampüs Elçileri Programı ortaklığıyla Üniversitelerarası E-Spor Turnuvaları (UET) için öğrenci elçileri arıyor. Intel UET’nin desteklediği program, Türkiye genelindeki üniversitelerden gelen elçilerin, Riot Games’in popüler oyunu League of Legends turnuvalarında yer almasını sağlayacak. Bu program, üniversite öğrencilerine fırsat sağlayarak esports sektöründe kendilerini geliştirebilecekleri ve aynı zamanda Intel ve Riot Games’i temsil edebilecekleri bir platform sağlıyor. Başvurular için son tarih 23 Şubat’tır.

Intel UNIVERSITY Esports Turkey Yeni Sezon Başlıyor!

Ülkemizdeki üniversitelerde öğrenim gören öğrenciler için düzenlenen espor turnuvaları, ülkemizin espor ekosistemi için büyük bir değer oluşturuyor. Intel UNIVERSITY Esports Turkey, yeni sezonu olan Bahar Dönemi için kısa süre önce başladı. GGTech Entertainment ve Riot Kampüs Elçileri Programı (KEP) tarafından yürütülen turnuvalar, ülkemizin üniversite esporunu daha ileriye götürme hedefi taşıyor.

Intel University Esports Turkey (UET) ve Riot Kampüs Elçileri Programı (KEP) iş birliğiyle gerçekleştirilen turnuvalarda öğrenciler, kendilerini kanıtlayarak uluslararası espor dünyasında yerlerini alabilecekler. Turnuvalar boyunca üniversite öğrencileri, hem yeteneklerini konuşturacak hem de profesyonel espor sahnesine adım atma heyecanını yaşayacaklar.

Turnuvalar, Riot Games’in 5 oyununda gerçekleştirilecek: League of Legends, VALORANT, Team Fight Tactics, Legends of Runeterra ve League of Legends: Wild Rift. Toplamda 2 lig, 4 turnuva ve 60.000₺ ödül havuzu ile rekabet ateşi her daim canlı tutulacak.

Üniversite kulüpleri de bu süreçte önemli bir rol oynayacaklar. Gençlerin kolektif bir biçimde başarılı işler ortaya koydukları kulüpler ile birebir iletişimin artması hedefleniyor. Ayrıca geçtiğimiz sezon Avrupa arenasında temsil etmeye hak kazanan ekipler de yine ülkemizi gururlandırmaya hazırlanıyorlar.

Intel UNIVERSITY Esports Turkey, ülkemizin espor ekosistemi için bir önem arz ediyor. Espora ilgisi bulunan gençlerin, sağlıklı bir rekabet ortamında mücadele etme fırsatı buldukları turnuvalar, ülkemizin espor dünyasındaki yerini daha da ileriye götürmesine yardımcı olacaktır.

GGTech Entertainment Group video oyunları ve elektronik sporları topluma yakınlaştırarak entegrasyon, sportmenlik, takım çalışması ve gelişme arzusu gibi değerleri öne çıkarırken eğlenmeyi öğrenmek için bir motivasyon olarak kullanmaktadır. Aynı zamanda firma sanal gerçeklik ve artırılmış gerçeklik teknolojileri kullanarak yapılan içerik üretimlerine yatırım yapmaktadır.

Daha fazla bilgi için teknodoc.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler