Bir Kediye Hayat Verdiğimiz Oyun Cats and The Other Lives Steam’de 16 TL’den Çıkış Yaptı

Bir Kediye Hayat Verdiğimiz Oyun Cats and The Other Lives Steam’de 16 TL’den Çıkış Yaptı

ABONE OL
03 Mayıs 2023, 19:11:36

Cats and The Other Lives, bir kedi karakterine hayat veren eğlenceli bir oyun! Steam’de 16 TL’den satışa sunulan bu oyun, farklı hayatları deneyimleyebileceğiniz bir macera sunuyor. Kedi karakterinizle keşfe çıkarken, diğer hayvanların yaşamlarına da dokunarak farklı senaryolar yaşayabilirsiniz. Çarpıcı grafikleri ve ilginç hikayesiyle Cats and The Other Lives, oyun severlerin ilgisini çekecek. Bu eğlenceli oyunu kaçırmayın!

Cultic Games tarafından geliştirilen macera oyunu Cats and the Other Lives, Steam’de üç yıllık bir geliştirme sürecinden sonra yayınlandı. Daha önce Stygian: Reign of the Old Ones adlı oyunu geliştiren Türk bağımsız stüdyo, bu kez oyuncuları ev kedisi Aspen’in hayatına ortak etmek için Cats and the Other Lives’ı piyasaya sürdü.

İstanbul merkezli bağımsız oyun stüdyosu Cultic Games, H.P Lovecraft’ın eserlerinden ilham alarak tasarlanan Stygian: Reign of the Old Ones oyunundan sonra Cats and the Other Lives ile karşımıza çıktı. Point-and-click macera elementlerine yer veren Cats and the Other Lives, Steam’de oldukça uygun fiyatıyla yerini aldı. Heyecan verici macera oyunu, oyuncuları ev kedisi Aspen’in rolünü üstlenmeye davet ediyor.

Cats and the Other Lives’ta oyuncular, Aspen adındaki ev kedisini yöneterek dağılmış Mason ailesinin yıkıntıları arasında ilerliyor. Ailenin umutlarına, pişmanlıklarına ve hayal kırıklıklarına tanık olan oyuncular, Malikanenin farklı köşelerinde duygusal bir yolculuğa çıkıyorlar. Ayrıca oyunda Aspen olarak “aile fertlerinin hayatlarını değiştiren bir güce dönüşmek” de mümkün oluyor. Oyuncular, evin içinde kaos çıkarmak veya aile üyelerinin kokularını takip etmek gibi çeşitli eylemlerde bulunabiliyorlar.

“Dağılma, bir ailenin yeniden bir araya gelmesini, evin kedisi Aspen’in bakış açısıyla inceleyen hikaye odaklı bir deneyim sunuyor. Kedi sadece bir tanık mıdır, yoksa hayatlarımızda bizim zannettiğimizden daha gizemli bir rol mü oynamaktadır?”


Geliştirici Cultic Games, oyunlarından elde ettiği gelirin bir kısmını İstanbul’daki sokak kedilerinin ameliyat masraflarının karşılanmasına adayacak.

Cats and the Other Lives, Technodoc.com.tr’de Satışta

Geliştiricinin açıklamalarına göre bağımsız yapım, “dünyanın çeşitli yerlerindeki ev kedilerinin davranışları etrafında şekillenen dizayn elementlerine sahip”. Oyuncular Cats and the Other Lives’ın başarılı 2D piksel tasarımların resmettiği Mason Malikanesi’nde Aspen olarak pek çok farklı şeyle etkileşime geçebiliyorlar. Ayrıca, Mason ailesinin esrarengiz hikayesi de oyunda ön plana çıkıyor.

Örneğin, aşağıdaki ekran görüntüsünde maceracı ev kedisi bir fareyi kovalarken hayatını kaybeden Bernard Mason’un genç halinin bir silueti görülebiliyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler