Galaxy A10, A20, A40 ve üç tablet için yazılım desteğinin sonuna gelindi

Galaxy A10, A20, A40 ve üç tablet için yazılım desteğinin sonuna gelindi

ABONE OL
04 Mayıs 2023, 14:30:31

Samsung, Android akıllı telefon ve tablet sektöründe en uzun süreli yazılım desteğini sağlamaktadır. Geçtiğimiz yıl, şirket 5 yıla kadar cihazlarını yazılım açısından destekleyeceğini açıklamıştı. Bu önemli bir gelişme, çünkü daha önceki modeller sadece 4 yıllık bir süreyle destekleniyordu. Bu nedenle, bazı telefon ve tabletlerde resmi yazılım desteği kesilmişti.

Samsung, Nisan 2019’dan önce piyasaya sürülen bazı cihazlarda yazılım desteğini sonlandırmaya karar verdi. Galaxy A10, Galaxy A20, Galaxy A40, Galaxy Tab S5e, Galaxy Tab A 10.1 ve S Pen ile Galaxy Tab A bu cihazlar arasındadır.

Galaxy A10 ve Galaxy A40 Mart 2023 güvenlik güncellemesi alırken, Galaxy A20 Aralık 2023 güncellemesine tabi olacaktır. Bu modeller Android 11’i kullanarak, Google Play Store’da mevcut olan tüm uygulamaları çalıştırabilirler. Ancak hiçbirinde 5G bağlantısı yoktur.

Samsung, kullanıcılarına uzun süreli yazılım desteği sağlayarak cihazlarının ömrünü uzatmayı hedefliyor. Bu, müşterilerin daha uzun süre sorunsuz bir şekilde kullanmalarını sağlar ve ayrıca çevreyi de korur. Teknoloji geliştikçe, Samsung da kullanıcıların ihtiyaçlarına göre kendini geliştirerek müşteri memnuniyetini arttırmaya devam edecektir.

Teknoloji dünyasında daha fazla haber ve gelişmeler için, bizimle takipte kalabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler