EA Sport F1 23 oyununun tanıtımı gerçekleştirildi

EA Sport F1 23 oyununun tanıtımı gerçekleştirildi

ABONE OL
04 Mayıs 2023, 22:38:30

EA Sport F1 23 Oyunu Hakkında Bilinmesi Gerekenler

EA Sport F1 23 oyunu, Formula 1 sevenlerin merakla beklediği bir yapım olarak karşımıza çıkmakta. Oyunun resmi tanıtımı yapılarak piyasaya sürülme tarihi 16 Haziran 2023 olarak açıklandı. Bu haber, birçok oyunsever tarafından heyecanla karşılandı. EA Sport F1 23 oyununa yönelik ön sipariş süreci de başlatıldı.

EA Sport F1 23 Fiyatı

EA Sport F1 23 oyununu sipariş verirken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi de oyunun fiyatıdır. Steam mağaza sayfasında açılan F1 23 yapımını sipariş etmek isteyenler, standart versiyon için 1.199,99 TL ödeme yapmak durumundadır. Standart versiyonun yanı sıra F1 World Starter Pack ve 5.000 PitCoin sanal para birimine de sahip olunmaktadır. Champions versiyonunda ise daha fazla içerik bulunmakta ve ön sipariş ile satın alınabilen bu versiyon oyuna daha fazla içerik eklemenizi sağlamaktadır. Champions sürümü 31 Mayıs tarihine kadar ön sipariş ile satın alınabilir.

EA Sport F1 23 Platformları

EA Sport F1 23 oyunu, PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X|S platformlarında oynanabilir. Ayrıca oyunun standart versiyonu EA App, Epic Games ve Steam aracılığıyla temin edilebilir. EA Sport F1 23 Champions Edition’ın dijital özel sürümü ise 13 Haziran’da üç günlük bir süre için satışa sunulacak.

Sonuç olarak, EA Sport F1 23 oyunu, Formula 1 hayranları için oldukça önemli bir yapımdır. EA Sport F1 23 oyununa yönelik ön sipariş süreci başlatıldığından beri birçok oyunsever tarafından merakla beklenmektedir. Oyunun fiyatı, versiyonları ve hangi platformlarda oynanabileceği gibi önemli detaylar doğru bir şekilde bilinmelidir. Bu nedenle EA Sport F1 23 oyunu hakkında yapılan gelişmeler yakından takip edilmelidir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler