Xiaomi 13 Ultra’nın özel renkleri duyuruldu

Xiaomi 13 Ultra’nın özel renkleri duyuruldu

ABONE OL
05 Mayıs 2023, 02:55:24

Xiaomi 13 Ultra, geçtiğimiz ay siyah, beyaz ve zeytin yeşili renk seçenekleriyle resmiyet kazanmıştı. Bu ay ise üç yeni renk seçeneği daha duyuruldu: “Yıldızlı Gök Mavi”, “Cabarnet Turuncu” ve “Ginkgo Sarı”. Bu seçenekler de siyah alüminyum bir çerçeve ile geliyor. Kamera halkasının renkleri de yeni renk seçeneklerinde pirinçten koyu grafite dönüşmüş durumda. Xiaomi’nin yeni renk seçeneklerinin sınırlı sayıda üretildiği unutulmamalıdır.

Xiaomi 13 Ultra’nın özel renkleri Çin’de satışa sunulacak olsa da, Çin dışındaki ülkelerde satışa sunulup sunulmayacağı konusunda şimdilik bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak 16 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip versiyonu için 6499 yuan (18 bin 317 TL) ödemeniz gerekiyor.

Xiaomi, son yıllarda büyük bir ivme kazanarak tüketici elektroniği ürünleri ile adını duyurmuştur. Xiaomi’nin her yeni ürünü oldukça merak uyandırmakta ve büyük bir ilgiyle takip edilmektedir. Bu ilginin bir sebebi de, Xiaomi’nin iyileştirilmiş özellikleri ve yüksek kalitesiyle uygun fiyatlar sunmasıdır.

Xiaomi 13 Ultra’nın yeni renk seçenekleri, stoklar sınırlı olduğu için hızlıca elde etmek isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor. Xiaomi 13 Ultra’yı tercih etmek isteyenler, Çin’deki satış noktalarından ya da Xiaomi’nin resmi internet sitesinden bu ürüne ulaşabilirler.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler