Disney+ Aktris dizisinin afişini paylaştı

Disney+ Aktris dizisinin afişini paylaştı

ABONE OL
05 Mayıs 2023, 23:10:06

Disney+, Türk izleyicileri için hazırladığı yeni orijinal dizi Aktris’in yayın tarihini açıkladı. Mayıs ayının son gününde platformda yayınlanacak olan dizi, Pınar Deniz’in başrolünde olduğu bir yapım. Uraz Kaygılaroğlu’nun da başrolde yer aldığı Aktris, Hakan Bonomo’nun senaryosunu yazdığı, BKM’nin yapımcılığını üstlendiği bir dizi.

Dizide günlük hayatta ışıltılı ve başarılı bir yıldız olan Pınar Deniz, geceleri ise karanlık dünyasında mücadele eden bir karakteri canlandırıyor. Tolga Tekin, Ahmet Rıfat Şungar, Şebnem Hassanisoughi, İpek Çiçek ve Serhat Kılıç gibi usta oyuncuların da yer aldığı dizi, Türk izleyicilerin merakını her geçen gün artırıyor.

Disney+, daha önce Aktris’in görsellerini ve tanıtım videolarını paylaşmıştı. Şimdi ise dizinin afişini yayınlayarak heyecanı artırdı. Türkiye dışında da birçok ülkede yayınlanacak olan dizi, 31 Mayıs’ta izleyicilerle buluşacak.

Türk yapımları son zamanlarda oldukça popüler olurken, Disney+ bu kez Türk izleyicilere özel bir dizi sunarak ilgiyi artırmayı hedefliyor. Aktris’in başarısı ise gösteriyor ki Türk dizileri dünya çapında da ilgi görüyor. Bu da Türk yapım sektörünün geleceği açısından oldukça umut verici.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler