Dell XPS 13 Plus yeni işlemcilerle yenilendi

Dell XPS 13 Plus yeni işlemcilerle yenilendi

ABONE OL
06 Mayıs 2023, 01:11:07

Dell XPS 13 Plus Yenilendi: 13. Nesil İşlemcilerle

Dell, XPS 13 Plus dizüstü bilgisayarını yeniledi ve 13. nesil Intel işlemcilerle güçlendirdi. En “cesur ve eğlenceli” laptop olarak bilinen XPS 13 Plus, tasarım bakımından geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen versiyonuyla hemen hemen aynı. Düz klavye, LCD işlev sırası veya görünmez dokunsal izleme dörtgeni gibi unsurlarda herhangi bir değişiklik yapılmamış.

Ancak, işlemci değişikliği önemli ve gerekli bir adımdı. XPS 13 Plus, şık tasarımı ve ekranının kalitesiyle dikkat çekiyor ancak pil ömrü, eski sürümde düşük bir puan almıştı. İnce ve hafif bir dizüstü bilgisayar için ciddi bir sorun olan bu duruma yeni işlemcilerin çözebileceği söylenebilir.

P serisi işlemciler, 2013 model XPS 13 Plus’ta tercih ediliyordu. Bu seri, “ultra verimli” U serisi ve “yüksek performans” vadeden H serisi arasında bir yerde bulunuyor. 13. nesildeki Intel işlemcilerde, P serisindeki işlemcilerin verimlilik odaklı çekirdeklerinin sayısı artırılmış. Bu da, pil ömrünün uzayacağı anlamına geliyor.

Yeni Dell XPS 13 Plus, ABD’de 899 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Farklı işlemci seçenekleriyle birlikte fiyatlar 999 dolara veya 1499 dolara kadar yükselebilir. Bellek, depolama alanı ve ekran seçenekleri de kullanıcılara sunuluyor.

Sonuç olarak, Dell XPS 13 Plus, yenilenen işlemcileriyle daha güçlü ve daha verimli hale geldi. Pil ömrünün uzaması da büyük bir artı. Bu özellikleriyle, kullanıcılar için önemli bir seçenek olmaya devam edecektir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler