Yenilikçi ve hareketli arka planlar!

Yenilikçi ve hareketli arka planlar!

ABONE OL
07 Mayıs 2023, 15:43:04

Microsoft Teams ile online toplantılarınız artık daha ilgi çekici ve keyifli hale geliyor. Microsoft, Teams arka planlarını yenileyerek yeni animasyonlu versiyonlar ekliyor. Teams’deki sanal arka planları değiştirmek için yeni seçenekler sunan bu güncelleme, dağınık odanızın arkasındaki manzarayı değiştirmek için oldukça kullanışlı olacak.

Bu yeni arka planlar geniş bir durağan görüntü koleksiyonu ile başlayacak ve ardından haziran ayında animasyonlu versiyonlar eklenecek. Microsoft, özenle tasarlanmış ve kullanıcıların en iyi şekilde çalışması için tasarlanmış olan yeni bir görsel kütüphane sunuyor. Belirli görüntülerin popülaritesine bakarak, müşterilerin hem eğlenceli hem de hayal gücüne dayalı sahnelerde tasvir edilmek konusunda hevesli oldukları bakıldığında, eklenen gerçekçi mekanlardan tasarlanmış arka planlar oldukça popüler olacak gibi gözüküyor.

Microsoft Teams arka planlarında altı kategori bulunuyor. Bunlardan biri ahşap ve ışık odaklı arka planlar, diğeri çağdaş arka planlar ve son olarak, renkli bulutlar veya dağlar gibi görünenler yer alıyor. Ayrıca erişilebilir arka planlar da mevcut. Otizm spektrumundaki insanların desenler ve malzemelerden nasıl etkilenebileceğini dikkate alan bu arka planlar, daha büyük bir “ait olma” kategorisinin bir parçası olarak görme, işitme, akıl sağlığı ve daha fazlasına odaklanıyor.

Yeni arka planlar, Microsoft Teams’in 300 milyon aylık aktif kullanıcısı için hafta içinden itibaren kullanıma sunuldu. Eğer siz de iş hayatınızda fark yaratmak istiyorsanız, online toplantılarınızda Teams arka planlarını kullanabilirsiniz.

Microsoft Teams ile olan online toplantılarınız artık daha ilgi çekici ve keyifli hale geliyor. Microsoft, Teams arka planlarını yenileyerek yeni animasyonlu versiyonlar ekliyor. Teams’deki sanal arka planları değiştirmek için yeni seçenekler sunan bu güncelleme, dağınık odanızın arkasındaki manzarayı değiştirmek için oldukça kullanışlı olacak.

Yeni arka planlar ile tümünü yeniden tasarlanan görsel kütüphane, hem eğlenceli hem de hayal gücüne dayalı sahnelerde tasvir edilmek konusunda hevesli olan müşterilerin en iyi şekilde çalışması için özenle tasarlanmıştır. Animasyonlu arka planların, yıllardır rakip Zoom’da mevcut olanlara kıyasla nasıl olduğunu görmek için önümüzdeki aya kadar beklememiz gerekmektedir. Microsoft Teams arka planları altı kategoriye ayrılıyor ve bu kategoriler arasında ahşap ve ışık, çağdaş tasarımlar ve renkli bulutlar yer almaktadır. Ayrıca görme, işitme, akıl sağlığı ve daha fazlasına odaklanan erişilebilir arka planlar da mevcuttur. Yeni arka planlar, Microsoft Teams’in 300 milyon aylık aktif kullanıcısı için kullanıma sunuldu. Eğer siz de online toplantılarınızda fark yaratmak istiyorsanız, Teams arka planlarından faydalanabilirsiniz.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler