Nothing Phone 2’nin özellikleri sızdı

Nothing Phone 2’nin özellikleri sızdı

ABONE OL
08 Mayıs 2023, 09:54:18

Nothing Phone 2: Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 İşlemciyle Geliyor

Nothing Phone 2, Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemciyle donatılmış olarak piyasaya çıkacak. Bu telefonun üst segmente hitap edeceği ve 2022 yaz mevsiminde resmiyet kazanacağı biliniyor. Bu akıllı telefon hakkında merak edilenler arasında teknik özellikler de yer alıyor. Akıllı telefonun RAM kapasitesi, dahili depolama alanı, ekran özellikleri ve kamera çözünürlüğü hakkında yapılan sızıntılar, Nothing hayranlarını heyecanlandırmaya yetiyor.

Özellikler

Phone 2, Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcinin yanı sıra, 8 veya 12 GB LPDDR5 RAM’e sahip olacak. Dahili depolama alanı ise 128 ya da 256 GB UFS 3.1 olacak. Ekran özelliklerine gelince, telefonun 6.55 inç büyüklüğünde Full HD+ AMOLED ekranı, 120 Hz yenileme hızı sunacak.

Kamera

Nothing Phone 2’nin kamera özellikleri de oldukça ilgi çekici. Akıllı telefonun ana kamerası, 50 megapiksel çözünürlük sunuyor. Ayrıca, stereo hoparlörler ve NFC özellikleri de telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

Pil Ömrü

Akıllı telefonun gereksinim duyduğu enerjinin kaynağı, 5000 mAh kapasiteli pil olacak. Telefon ayrıca hızlı şarj desteğine sahip olacak.

Kullanıcı Arayüzü

Nothing Phone 2, Android 13 işletim sistemi ve NothingOS 1.5 kullanıcı arayüzüne sahip olacak. Bu kullanıcı arayüzü, sahip olduğu özelliklerle birlikte, kullanıcıların akıllı telefon kullanım deneyimini en iyi düzeyde yaşamasını sağlayacak.

Nothing hayranları, Phone 2’nin teknik özellikleri hakkında yapılan açıklamaları takip ederken, bu akıllı telefonun ne kadar başarılı olacağı merak konusu oldu. Ancak, her şeyiyle üst sınıf bir telefon olması beklenen Phone 2, rakipleri karşısında oldukça iddialı bir çıkış yapacak gibi görünüyor.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler