FIFA 23’e Premier Lig TOTS kadrosu eklendi

FIFA 23’e Premier Lig TOTS kadrosu eklendi

ABONE OL
09 Mayıs 2023, 00:03:01

İngiltere Premier Ligi’nde sezonun takımı (TOTS) açıklandı ve EA Sports tarafından FIFA 23’e eklendi. Bugüne kadar tüm kulvarlarda 51 gole ulaşan Manchester City’li futbolcu Erling Haaland, TOTS kadrosunda yer alan en dikkat çeken oyunculardan biri oldu. Haaland, Premier Lig’deki 35. golüyle bir sezonda en çok gol atan oyuncu rekorunu kırmayı başardı ve İngiliz futbol tarihinde adını yazdırdı. Bu başarısını bir sonraki sezonlarda da sürdürmesi halinde, Dixie Dean tarafından 1927-1928 sezonunda kırılan en çok gol atan futbolcu rekorunu da geçebilecek.

TOTS kadrosunda yer alan diğer oyuncular arasında Mohammed Salah, Marcus Rashford, Harry Kane, Kevin De Bruyne, Casemiro, Ruben Dias, William Saliba ve Raphael Varane gibi ünlü isimler yer alıyor. Bu sezonda büyük başarılara imza atan oyuncuların yer aldığı TOTS kadrosu, FIFA 23 oyunu için birçok futbol sever tarafından merakla bekleniyor.

Premier Lig, futbol severlerin ilgilendiği ve dünyanın en popüler spor organizasyonlarından biridir. Bu organizasyonda her yıl dünya çapında birçok ünlü futbolcu boy göstermektedir. Erling Haaland da bu oyunculardan biri ve bu sezonda Premier Lig’de adını tarih sayfalarına yazdırdı. Eğer takımının geri kalan maçlarında da başarılı olursa, İngiliz futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmayı başarabilir. Tüm futbolseverler ise bu başarısını FIFA oyunu üzerinde de tecrübe etmeyi sabırsızlıkla bekliyorlar.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler