DreamWorks Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya’sı Lords Mobile Evreninde!

DreamWorks Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya’sı Lords Mobile Evreninde!

ABONE OL
09 Mayıs 2023, 22:47:39

DreamWorks’un sevilen filmi Ejderhanı Nasıl Eğitirsin serisinin son filmi Gizli Dünya, şimdi Lords Mobile’da! Son derece heyecanlı maceralar ve muhteşem bir dünya, bu oyunun içinde seni bekliyor. Ejderhaları yetiştir, ordunu güçlendir ve diğer oyuncularla rekabet etmek için hazırlan! Lords Mobile’un muhteşem dünyasında Ejderhanı Nasıl Eğitirsin macerasına atıl ve efsaneleri yazan bir lider ol!

IGG, Universal Games ve DigitalPlatforms işbirliğiyle, DreamWorks’ün Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya animasyon filminin popüler strateji MMO mobil oyunu LordsMobile’a geldiğini duyurdu. Bu işbirliği ile Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya karakterleri 1 Mayıs’tan Haziran ayının sonuna kadar sınırlı bir süre için Lords Mobile evreninde yer alacak.

Lords Mobile, milyarlarca saat boyunca oynanarak dünya çapındaki hayranları tarafından yüz milyondan fazla indirilen bir fantezi MMO oyunudur. Oyun kule savunması, RPG tarzı mücadeleler ve diğer oyuncular veya yapay zeka düşmanlarına karşı çeşitli taktiksel savaş stilleri içerir.

Lords Mobile Ejderhanı Nasıl Eğitirsin

Bu sınırlı süreli oyunda hayranlar, cüceler, deniz kızları, kara elfler, steampunk robotlar ve daha fazlasıyla dolu devasa fantezi dünyasında hakimiyet için yarışırken Viking savaşçıları, Devkalr, Akıllı Botlar vb. karakterlere karşı mücadele edecekler. Oyuncular ister profesyonel oyuncular isterse oyuna yeni başlayanlar olsunlar, bu etkinlik onlara takımlarını kuşanırken, ejderhalarını eğitirken ve gökyüzüne hükmederken unutamayacakları bir deneyim sunacak.

Etkinlik Detayları:

– Ejderha Kılavuz Sayfalarını tamamlayarak Hıçkıdık’ı yükseltin, oyun içi ödüller kazanın ve topraklarınızı geliştirin.

– Berk Adası’nın kahramanlarıyla birlikte etkinlik boyunca farklı üs dekorasyonlarının güzelliğinin tadını çıkarın.

– Canavar avı yaparak Viking Sandıkları toplayın. (Canavar avlarından günde maksimum 10 Viking Sandığı)

– Bulmacaları tamamlayarak Dişsiz ve Işığın Öfkesi kale görünümü, işbirliği ifadeleri, işbirliği avatarları ve yeni eserler gibi oyun içi ödüller kazanın.

– Berk Sikkeleri toplayarak oyun içi işbirliği ifadeleri, işbirliği avatarları, yeni eserler ve çeşitli işbirliği öğelerini satın alın.

Bu işbirliği ile ilgili tüm detaylara Technodoc.com.tr adresindeki internet sitemizden ulaşabilirsiniz.

Google Play Store, AppStore ve Steam üzerinden uygulama içi satın alımlarla Lords Mobile’ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Türkçe SEO Uyumu:

– Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya animasyon filminin popüler strateji MMO mobil oyunu Lords Mobile’a geldi.
– Ejderhanı Nasıl Eğitirsin: Gizli Dünya karakterleri 1 Mayıs’tan Haziran ayının sonuna kadar sınırlı bir süre için Lords Mobile evreninde yer alacak.
– Lords Mobile milyarlarca saat boyunca oynanarak dünya çapındaki hayranları tarafından yüz milyondan fazla indirilen bir fantezi MMO oyunudur.
– Berk Adası’nın favori karakterleri Dişsiz, Hıçkıdık vb. da dahil olmak üzere burada yer alacak.
– Bu etkinlik oyuncular için ejderhalarını eğitirken, takımlarını kuşanırken ve gökyüzünde hükmederken unutamayacakları bir deneyim sunacak.
– Etkinlik boyunca oyuncular çeşitli oyun içi ödüller kazanabilecek.
– Etkinlik hakkında tüm detaylar Technodoc.com.tr adresindeki internet sitemizde yer almaktadır.
– Lords Mobile uygulaması Google Play Store, AppStore ve Steam üzerinden uygulama içi satın alımlarla ücretsiz olarak indirilebilir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler