Life is Strange Kaç Saat Sürüyor?

Life is Strange Kaç Saat Sürüyor?

ABONE OL
10 Mayıs 2023, 18:19:20

Life is Strange, epsiyodik bir macera oyunudur ve yaklaşık 15-20 saat arası sürer. Oyun, bir lise öğrencisi olan Max’in etrafında döner ve bir dizi doğaüstü olayın içinde kendisini bulmasını anlatır. Oyuncular, Max’in güçlerini kullanarak hikayeyi yönlendirebilir ve farklı sonuçlara sahip birçok farklı karar alabilir. Life is Strange, ilgi çekici hikayesi, güzel grafikleri ve yaratıcı oyun mekaniği ile ünlüdür ve oynanması kesinlikle önerilir. Bu harika oyunu şimdi deneyin ve kaç saat süreceğini görün!

Life is Strange oyunu kaç saat sürüyor? Seçim temelli ve episodik yapıya sahip olan oyun hakkında merak ettiğiniz soruların yanıtlarını sizler için listeledik. Oyun, Dontnod Entertainment tarafından geliştirilmiş ve ilk kez 2015 yılında piyasaya sürülmüştür. Square Enix yayıncılığında raflarda yerini alan oyun, 11 farklı platformda oynanabilirlik özelliği ile birçok oyun severin beğenisini kazanmıştır. Ancak Life is Strange oyunu kaç saat aralıksız bir şekilde oynanmaktadır?

Life is Strange Oynanış Süresi

Oyunda direkt olarak hikayeye odaklanır ve hızlıca ilerlerseniz, Life is Strange yaklaşık 14 saat sürmektedir. Fakat, oyun içinde toplanabilir olan eşyalara ve tüm etkileşimlere ayrıca zaman ayırarak oynarsanız, bu süre 18 saate kadar çıkabilir.

Bu noktada dikkat edilmesi gereken bir husus ise, oyunun toplamda beş farklı bölümden oluştuğu gerçeğidir. İsterseniz ilk bölümü olan Chrysalis bölümü tamamen ücretsiz bir şekilde Steam’den indirebilirsiniz. Daha sonrasında ise ilk beş bölümü içeren full sezon oyununu satın alabilirsiniz. Eğer sadece ana hikayeye odaklanmak ve yan etkileşimler ile oyunu tamamlamak isteyenler içinse ortalama 16 saatlik bir oynanış süresi bekliyor olacak.

Life is Strange Hakkında

Oyunculara Max Caulfield adlı bir öğrenciyi canlandırma imkanı sunan Life is Strange, oldukça ilgi çekici bir hikaye içerisine sahiptir. Oyun içerisinde değişik hikaye tercihleri yaparak kendi kaderinizi değiştirebilirsiniz. Oyunun devamı niteliğinde olan Before the Storm oyununda ise Chloe Price’a hayat verebilirsiniz. Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Remastered Collection ise iki oyunun grafiklerinde sunulan değişiklikler ile daha tatmin edici bir deneyim sağlıyor. Ayrıca, Life is Strange 2 tamamen yeni bir hikaye ile karşımıza çıkarken, True Colors ise en son çıkan halkasıdır ve oldukça olumlu notlar almıştır. Oyunun fiyatı ise 369,00 TL olarak belirlenmiştir.

Heavy Rain Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
meritking giriş meritking güncel giriş kingroyal giriş meritking kingroyal deneme bonusu veren siteler
Gelecek Şimdi Fiyatio Blog Fiyatio Nöbetçi Technodoc Market Fiyatları Siyasi Görüş İçerikle SRT TV ALP TV Tekno Haber Oku Haber Saygı Olay TV Kent 52 TV Kanal Ege TV Serhat TV En İyi Televizyon En İyi Ekran Kartı En İyi Güneş Kremi En İyi Cep Telefonu Fal Yorumları İyi Sio Sanal Ofis SEO Ajans Saç Ekimi Hizmeti Acil Fizik Tedavi Technosfer Technosfer News Tokat Gazetesi Safa TV Tokat'ta Bugün Tokat Vefat Edenler Erbaa Vefat Edenler